Familier med
kræftramte børn

40 års jubilæum

I år markerer Foreningen Familier med kræftramte børn en milepæl i deres utrættelige arbejde med at støtte og hjælpe familier, der er berørt af kræft hos børn.

Vi fejrer 40-års jubilæum for vores forening og inviterer medlemmer til at deltage i vores festligheder og aktiviteter gennem hele året.

Vi glæder os til et jubilæumsår fyldt med
fantastiske oplevelser

Foreningens historie

Foreningen Familier med kræftramte børn blev grundlagt i 1983 af en gruppe dedikerede forældre, der ønskede at skabe et netværk for familier i samme situation.

Siden da har foreningen vokset sig stærkere og har hjulpet tusindvis af familier med at navigere i de følelsesmæssige, sociale og økonomiske udfordringer, der følger med at have et barn, der kæmper mod kræft.

Jubilæumsarrangement for medlemmer

I anledning af vores 40-års jubilæum vil vi arrangere en række begivenheder og aktiviteter, der både fejrer vores resultater og samler midler til at fortsætte vores vigtige arbejde.

Først og fremmest håber vi du vil deltage i vores jubilæumstur til Djurs Sommerland

Vil du hjælpe os med at skabe flere glade stunder for kræftramte børnefamilier?

Jubilæumsbillede af
Hendes Majestæt Dronningen

Familier med kræftramte børn har siden projektet ”Årets kunstner” havde sin begyndelse i 2008, haft et stort ønske om netop at få denne kunstner som ”Årets kunstner”

Derfor er det med stor glæde, stolthed og taknemmelighed at ”Familier med kræftramte børn” kan afsløre årsbilledet til organisationens jubilæumsår 2023 og ”Årets kunster” – Hendes Majestæt Dronningen.

Tak for din støtte

Vi vil gerne takke alle de familier, frivillige, sponsorer og samarbejdspartnere, der gennem de sidste 40 år har gjort vores arbejde muligt.

Vi er stolte af vores resultater og er dedikerede til at fortsætte vores indsats for at hjælpe familier med kræftramte børn i de kommende år.

Giv et jubilæumsbidrag