Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller som privat person ønsker at støtte Familier med kræftramte børn, er du hjertelig velkommen hos os.

Vejen til midler
Familier med kræftramte børn er en organisation, der er i rivende udvikling og vi forsøger hele tiden at tilpasse os til de omskiftelige forhold vi eksisterer under. Vi kan derfor ikke blot læne os tilbage og vente på mirakler – vi er dybt afhængige af de indsamlede midler, da vi ikke modtager nogen former for offentlig støtte og må ikke lave husstandsindsamlinger – dette er forbeholdt nogle af de store hjælpeorganisationer…

Hverdagen er ikke en selvfølge…
Hos Familier med kræftramte børn brænder vi for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem. De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier.

Dette kræver, at alle i Familier med kræftramte børn gør deres bedste for at sikre tilstrækkelige midler til også i fremtiden at kunne gøre en forskel.

For at dette kan realiseres, er der behov for en kontinuerlig økonomisk støtte fra både private og erhvervslivet.