Støttekalender 2018

Støt familier der drømmer om helt almindelige problemer

Hos FMKB brænder vi for at hjælpe de mange familier, som har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem. De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier.

Derfor er det en uvurderlig hjælp, hvis jeres virksomhed, ved køb af støttekalenderen vil medvirke til, at vi kan afholde nogle fantastiske juletræsfester.

Juletræsfester
”Familier med kræftramte børn” afholder hvert år juletræsfester med alt lige fra julemand og gaver til juletræ og godteposer.

Juletræsfesterne er med til at skabe nogle lyspunkter i en tilværelse, som især ved højtider, kan være særdeles vanskelig for den børnekræftramte familie. Vores årlige juletræsfester er geografisk fordelt i hele landet, således at alle kræftramte børn i Danmark har mulighed for at deltage.

Ønsker I kalenderen så kontakt os på tlf: 33 32 00 40 eller skriv til erhverv@fmkb.dk

Tak for din støtte!

Støt familier, der drømmer om helt almindelige problemerTak for jeres fantastiske støtte til vores arbejde med børnekræft i Danmark Posted by Familier med kræftramte børn on Friday, October 7, 2016

Se støttekalender 2018