Familier med
kræftramte børn

Sommercamp blandt giraffer og elefanter

Sommercamp til Knuthenborg Safaripark

 

Den 2. juli drager 25 unge mellem 9 og 22 år på sommercamp til Knurthenborg Safaripark, inviteret af foreningen Familier med kræftramte børn.

Foreningen Familier med kræftramte børn har valgt at den årlige sommercamp skal foregå blandt elefanter, sibiriske tigre, giraffer og andre for os eksotiske dyr.

Fra den 2. til den 5. juli vil foreningens to mentorer Katrine Olsson og Thøger Rasmussen, sammen med tre frivillige fra foreningen give unge, der har eller har haft kræft, en oplevelse de sent vil glemme.

I Knuthenborg Safaripark, som er Nordeuropas største safaripark, vil sommercampen byde på aktiviteter, som måske overgår fantasien. Blandt andet skal deltagerne på guidet safaritur, fodre dyr og rygterne går på at elefanterne bor lige i ’baghaven’. Derudover er der adskillige andre sjove og spændende muligheder i de forskellige områder af Knuthenborg Safaripark, som de unge skal opleve på sommercapen.

’Vi glæder os rigtig meget til at tage imod foreningen Familier med kræftramte børn. Vi håber, vores omgivelser i parken kan få de unge til at glemme sygdom og behandling for en stund, mens de nyder alt fra naturen, dinosaurerne, rutsjebanerne og dyrene i parken,’ siger Camilla Ellehammer Haxgart, Kommunikationschef i Knuthenborg Safaripark.

Basen for deltagerne bliver den smukke Skovriddergård, hvor der er masser af plads at boltre sig på – både inden- og udendørs, og der vil være aktiviteter for enhver smag – blandt andet boldspil, teambuilding, quiz eller brætspil.

Men alt i alt er det vigtigste ved campen fællesskab, smil og venskaber. I foreningen Familier med kræftramte børn er erfaringen heldigvis, at alle de unge er verdensmestre til netop at dyrke fællesskabet og have det sjovt, når vi holder sommercamp, fortæller mentor Thøger Rasmussen.