Familier med
kræftramte børn

Otte årige Denisa udskrevet

Otte årige Denisa blev i februar erklæret rask efter toethalvt års sygdomsforløb. I dag besøger hun LEGOLAND® sammen med andre inviterede af FMKB, som i samarbejde med LEGOLAND afholder et særligt og lukket arrangement dagen før parkens officielle åbningsdag.
Gennem de sidste toethalvt år har Denisa været syg af leukæmi, og det har betydet, at hun har været indlagt i længere perioder. Det har påvirket familielivet meget.

“Det har været hårdt for hele familien, at Denisa har været syg, og det har fået os ud af vores “normale” hverdag og dens rytmer. Vi har fokuseret på at få hende rask, og familieting som bl.a. ture og oplevelser er noget, vi ikke har haft det store overskud til.

Vi har dog været på nogle ture med FMKB og deltaget i deres arrangementer, hvilket har betydet meget for os. Vi har nemlig ikke været på længere ture, fordi vi altid har skullet få det til at passe med hospitalsbesøgene. Derfor er denne weekend, noget vi har set meget frem til, og det er en hel lettelse, at vi i dag kan hygge os i LEGOLAND. Vi kan grine, have det sjovt og blot være familie. Og i forbindelse med turen til LEGOLAND har vi booket os ind med overnatninger i Lalandia for at overraske Denisa, så vi har en hel familie-weekend, hvor storebror også deltager” siger Janni Bjerg Peitursson, Denisas mor.

Og Denisa har glædet sig til dagen. Hun stråler af glæde og forventninger – top klar til bl.a. at tage kørekort i trafikskolen i LEGOLAND.