Mit venskab

Vigtigt: Både DR Kontant, Tv 2, Ekstrabladet og flere andre medier har omtalt “Foreningen for danske kræftramte børn”.

Da navnet minder påfaldende meget om vores eget, vil vi gerne understrege at vi intet har med foreningen at gøre. Vi anbefaler at at man ikke giver penge til foreningen.

Vær specielt opmærksom på at emails du modtager fra os altid slutter på “@fmkb.dk”. Du kan derfor bede om en skriftlig bekræftigelse hvis du er blevet kontaktet eller er i tvivl.

Kontakt os gerne med spørgsmål på info@fmkb.dk.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel for kræftramte børn i danmark!

Ændring eller ophør af venskab

Hvis du ønsker at ændre eller ikke længere ønsker at støtte foreningens arbejde, så send venligst en e-mail til venskab@fmkb.dk Skriv venligst “Ophør af støtte” i emnefeltet såfremt du ønsker at stoppe din støtte.

Sådan hjælper du

Din støtte er med til at sikre at vi hvert år kan afholder mere end 60 arrangementer over hele landet. Tak fordi du er med til at gøre dette muligt!
Se alle aktiviteter

 • Store Flyvedag

  16. juni - 11:00 - 15:00

  Midtjysk Flyveklub råder over flere fly, og hvis de alle er kampklare på dagen, vil de kunne fragte deltagerne op i de højere luftlag til et helt enestående syn.

 • Barn med senvirkninger? Kom til temadag!

  9. juni - 09:30 - 16:30

  Kom til temadag med andre forældre omkring senfølger, som kan være såvel fysiske, psykiske (følelsesmæssige og indlæringsmæssige) som sociale.

 • Nordens største cirkus kommer til Vejle

  3. juni - 14:15 - 18:15

  Nordens største cirkus, Cirkus Arena, besøger Vejle, og forestillingen ”Klovnen og Kronprinsen” er fyldt med musik og sange skrevet af rapperen Clemens.