Mit venskab

Vigtigt: Både DR Kontant, Tv 2, Ekstrabladet og flere andre medier har omtalt “Foreningen for danske kræftramte børn”.

Da navnet minder påfaldende meget om vores eget, vil vi gerne understrege at vi intet har med foreningen at gøre. Vi anbefaler at at man ikke giver penge til foreningen.

Vær specielt opmærksom på at emails du modtager fra os altid slutter på “@fmkb.dk”. Du kan derfor bede om en skriftlig bekræftigelse hvis du er blevet kontaktet eller er i tvivl.

Kontakt os gerne med spørgsmål på info@fmkb.dk.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel for kræftramte børn i danmark!

Ændring eller ophør af venskab

Hvis du ønsker at ændre eller ikke længere ønsker at støtte foreningens arbejde, så send venligst en e-mail til venskab@fmkb.dk Skriv venligst “Ophør af støtte” i emnefeltet såfremt du ønsker at stoppe din støtte.

Sådan hjælper du

Din støtte er med til at sikre at vi hvert år kan afholder mere end 60 arrangementer over hele landet. Tak fordi du er med til at gøre dette muligt!
Se alle aktiviteter

 • Tivoli – alle sjællændere m. fl.

  10. april - 11:00 - 17:00

  TIVOLI og "Familier med kræftramte børn" glæder sig til at se rigtig mange medlemsfamilier og andre inviterede til at fejre 175 års jubilæum på en dejlig forårsdag i TIVOLI!

 • Tivoli – alle jyder, fynboer m.fl.

  10. april - 11:00 - 17:00

  Besøget i TIVOLI er et af Foreningens største arrangementer i løbet af året, og vi glæder os til at jer den 10. april 2018.

 • Forårsdag i Jyllands Park Zoo

  24. marts - 10:00 - 16:00

  Igen i år byder både Foreningen og familien Nordestgaard velkommen ved indgangen, når flere hundrede af Foreningens familiemedlemmer for 26. gang tager til Haunstrup ved Videbæk og oplever en dejlig dag i Jyllands Park Zoo med dyr, underholdning, forlystelser og alle aktiviteterne.