Mit venskab

Vigtigt: Både DR Kontant, Tv 2, Ekstrabladet og flere andre medier har omtalt “Foreningen for danske kræftramte børn”.

Da navnet minder påfaldende meget om vores eget, vil vi gerne understrege at vi intet har med foreningen at gøre. Vi anbefaler at at man ikke giver penge til foreningen.

Vær specielt opmærksom på at emails du modtager fra os altid slutter på “@fmkb.dk”. Du kan derfor bede om en skriftlig bekræftigelse hvis du er blevet kontaktet eller er i tvivl.

Kontakt os gerne med spørgsmål på info@fmkb.dk.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel for kræftramte børn i danmark!

Ophør af støtte

Hvis du ikke længere ønsker at støtte foreningens arbejde, så send venligst en e-mail til venskab@fmkb.dk Skriv venligst “Ophør af støtte” i emnefeltet.

Sådan hjælper du

Din støtte er med til at sikre at vi hvert år kan afholder mere end 60 arrangementer over hele landet. Tak fordi du er med til at gøre dette muligt!
Se alle aktiviteter

 • Ledige perioder uden for skoleferierne i Foreningens ferieboliger

  31. december, 2017

  Familier med kræftramte børn råder over et antal ferieboliger, som tilbydes gratis til rekreative ophold for Foreningens medlemsfamilier. I skolernes ferieperioder 2017 er boligerne for længst booket fuldt op, men der er stadig få ledige perioder hen over sommeren og efteråret.

 • Juletræsfest i Baboon City Herning

  3. december, 2017 - 10:00 - 16:30

  Et af årets mest populære arrangementer i FMKB er den store juletræsfest i Midtjylland, hvor flere hundrede familiemedlemmer hygger sig med samvær og masser af aktiviteter i Baboon City.

 • AGF – FC Helsingør

  1. december, 2017 - 19:00 - 21:30

  Jylland og Sjælland i kamp når AGF og FC Helsingør kæmper i Alka Superligaen i Ceres Park & Arena i Aarhus fredag den 1. december