Mit venskab

Ændring eller ophør af venskab

Hvis du ønsker at ændre eller ikke længere ønsker at støtte foreningens arbejde, så send venligst en e-mail til venskab@fmkb.dk Skriv venligst “Ophør af støtte” i emnefeltet såfremt du ønsker at stoppe din støtte.

Du kan afmelde MobilePay i din MobilePay-app under menupunktet ”Betalingsaftaler”.

Sådan hjælper du

Din støtte er med til at sikre at vi hvert år kan afholder mere end 60 arrangementer over hele landet. Tak fordi du er med til at gøre dette muligt!
Se alle aktiviteter

 • Fodbold i Parken

  12. september, 2009

  Parken Sport & Entertainment og 'Familier med kræftramte børn' inviterer i efteråret til fire brag af fodboldkampe i Superligaen. Alle kampe spilles på Danmarks nationalstadion i Parken, hvor Silkeborg IF kommer på besøg i den første kamp. Det bliver særdeles interessant at se, om Troels Bech og hans silkeborgmandskab finder formkurven og byder på en artig overraskelse.

 • Menneskerobot

  7. januar, 2010

  Der står ikke mindre end en verdenspremiere på programmet, når 'Familier med kræftramte børn' inviterer til en lukket forpremiere på danseforestillingen MENNESKEROBOT på Dansescenen i København. Koreografen Steen Koerner har kreeret en electric boogie forestilling med masser af dans, lys, farver, ord og musik.

 • Baboon City

  28. januar, 2010

  Der venter hele familien en herlig tumledag i Herning, når 'Familier med kræftramte børn' inviterer til Baboon City. Over 9.000 m2 står til rådighed med alskens forlystelser og aktiviteter, der henvender sig til børn og voksne i alle aldre. Alle isolationsregler kan overholdes, da vi har hele Baboon City for os selv.