Mit venskab

Vigtigt: Både DR Kontant, Tv 2, Ekstrabladet og flere andre medier har omtalt “Foreningen for danske kræftramte børn”.

Da navnet minder påfaldende meget om vores eget, vil vi gerne understrege at vi intet har med foreningen at gøre. Vi anbefaler at at man ikke giver penge til foreningen.

Vær specielt opmærksom på at emails du modtager fra os altid slutter på “@fmkb.dk”. Du kan derfor bede om en skriftlig bekræftigelse hvis du er blevet kontaktet eller er i tvivl.

Kontakt os gerne med spørgsmål på info@fmkb.dk.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel for kræftramte børn i danmark!

Ophør af støtte

Hvis du ikke længere ønsker at støtte foreningens arbejde, så send venligst en e-mail til venskab@fmkb.dk Skriv venligst “Ophør af støtte” i emnefeltet.

Sådan hjælper du

Din støtte er med til at sikre at vi hvert år kan afholder mere end 60 arrangementer over hele landet. Tak fordi du er med til at gøre dette muligt!
Se alle aktiviteter

 • Sommercamp i Ans

  2. juli - 8. juli

  Glæd dig til en hel uge sammen med andre unge, der ligesom du gerne vil have gode oplevelser, socialt samvær og en god start på sommeren.

 • Generalforsamling 2017

  25. juni - 11:00 - 15:00

  Har du lyst til at give din Forening en hjælpende hånd, er du interesseret i dens ve og vel, kærer du dig om dens fremtid, og kunne du tænke dig at give den et kærligt skub bagi, opfordres du til at møde op til årsmøde og generalforsamling 2017.

 • Cirkus Arena Middelfart 2017

  18. juni - 10:45 - 14:45

  Cirkus Arena byder indenfor til et fantastisk univers, når hele Danmarks Bubber lukker op for den store eventyrbog og inviterer publikum indenfor til en fortryllende forestilling, hvor alt kan ske. Og sker!