Mit venskab

Vigtigt: Både DR Kontant, Tv 2, Ekstrabladet og flere andre medier har omtalt “Foreningen for danske kræftramte børn”.

Da navnet minder påfaldende meget om vores eget, vil vi gerne understrege at vi intet har med foreningen at gøre. Vi anbefaler at at man ikke giver penge til foreningen.

Vær specielt opmærksom på at emails du modtager fra os altid slutter på “@fmkb.dk”. Du kan derfor bede om en skriftlig bekræftigelse hvis du er blevet kontaktet eller er i tvivl.

Kontakt os gerne med spørgsmål på info@fmkb.dk.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel for kræftramte børn i danmark!

Ophør af støtte

Hvis du ikke længere ønsker at støtte foreningens arbejde, så send venligst en e-mail til venskab@fmkb.dk Skriv venligst “Ophør af støtte” i emnefeltet.

Sådan hjælper du

Din støtte er med til at sikre at vi hvert år kan afholder mere end 60 arrangementer over hele landet. Tak fordi du er med til at gøre dette muligt!
Se alle aktiviteter

 • Randers Regnskov 2017

  11. november - 17:00 - 21:00

  Med kyndig vejledning undervejs kan du og familien trave igennem ikke mindre end tre kontinenters store tropiske områder på blot fire timer. Traveturen i det varme klima finder sted lørdag aften den 11. november, hvor der i tidsrummet fra kl. 17.00 og frem til kl. 21.00 venter store oplevelser i verdens tre tropiske kontinenter, Afrika, Asien og Sydamerika. De tre store kupler har fået ny belysning og bliver hver aften oplyst af et afdæmpet grønt lys, der indefra minder ganske meget om månelys.

 • Temadag i Ans for forældre, der har mistet

  4. november - 09:00 - 17:00

  Nogle forældre oplever desværre at miste deres barn som følge af dets kræftsygdom. Det er en meget voldsom oplevelse, og ofte vil forældrene reagere forskelligt på tabet. I de fleste familier er der endvidere raske søskende, som også bliver ramt af sorgen.

 • Temadag bedsteforældre

  28. oktober - 09:30 - 17:00

  For langt de fleste forældre er det en meget stor oplevelse også at blive bedsteforældre. Tilværelsen får pludseligt et helt nyt indhold, og megen opmærksomhed og omsorg bliver naturligt rettet mod barnebarnet.