Medlemmers historier

De historier, du kan læse under “Din egen historie” er interviews med familier med kræftramte børn, alle udarbejdet af journalist Inger Anneberg, der har besøgt de pågældende familier på vegne af foreningen.

Vi har fået en række tilkendegivelser fra medlemmerne, som gerne lader sig interviewe. Familier med kræftramte børn ønsker med disse interviews at lave en slags opfølgning på bogen “Håbets labyrint” der udkom i 1998. De nye interview historier bliver lagt på hjemmesiden efterhånden som de bliver skrevet.

Historierne må ikke kopieres til andre medier uden forudgående tilladelse fra Familier med kræftramte børn, henvendelse info@fmkb.dk.

Elias er snart fire år og i behandling for leukæmi, men flere familiemedlemmer har overlevet  kræft, og det giver grobund for en særlig fighterånd.

Elias
En Familie af overlevere - Læs mere

Mette Brandt, mor til ni-årige Fini, havde videokameraet med under stort set hele sønnens sygdomsforløb. Videoklippene fra hverdagen med et kræftsygt barn er ikke redigeret sammen endnu, men måske bliver de en dag til en færdig film.

Familien Brandt
Den erfaring alt andet måles med - Læs mere

Søskende til børn der har fået kræft kan ende med at gøre sig selv usynlige. Det skete for Sophia Hjelmeborn Kaae, som først via et skoleprojekt i 8. klasse fik taget hul på, hvordan hun egentlig selv havde haft det, mens hendes bror, Phillip var syg.

Sophia og Phillip
Jeg blev meget, meget stille - Læs mere

I 2003 mistede Rune og Charlotte deres toårige datter Julie, og Mathias mistede sin lillesøster. Julies fik konstateret kræft i maj 2002 – og onsdag den 15. januar 2003 døde hun.

Forud for kræftdiagnosen lå et frustrerende forløb med flere fejldiagnoser. Alligevel var Julie på mange måder en solstråle, mens hun var på børnekræftafdelingen i Aalborg, og hendes forældre fortæller, at de kan se tilbage på en periode, der har givet familien meget.

Familien Toft
At miste Julie - Læs mere