Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

weekendophold Jesperhus

25 september, 2020 - 15:00 - 28 september, 2020 - 10:00

Gratis

Weekendtur til Jesperhus

Årets forårstur til Jesperhus satte corona en stopper for og derfor har vi tænkt andre tanker, som helt sikkert vil glæde mange.
Familier med kræftramte børn har lavet et samarbejde med Jesperhus, hvilket betyder at vi kan tilbyde et weekendophold – ganske GRATIS – i enten en A-hytte eller en Hugo legehytte i weekenden fredag den 25. september til mandag den 28. september.
Tilbuddet er for 4 personer i hver hytte
Opholdet er inklusive entré til park, bade- og abeland.
Begge hyttetyper er inkl. eget køkken og bad
Læs mere om Hugo Legehytte 
Læs mere om A-hytte

Hvad sker der i Jesperhus?

Ud over de faste aktiviteter i parken, så kan du på hjemmesiden jesperhus.dk se hvad der er at opleve, ellers kan du tjekke parkens aktivitetskalender .
Jesperhus tager ansvar for gæsternes ve og vel og følger regeringens anvisninger. Derfor kan der være restriktioner på nogle af aktiviteterne. Jesperhus vil løbende opdatere aktivitetskalenderen.

Tilmelding

Der er begrænset antal hytter og der vil helt sikkert være rift om tilbuddet,  som vi har til rådighed, så derfor er der tilmeldingsfrist allerede den 3. august 2020.
I tilmeldingen nederst på siden skal I angive hvilken hytte, der er jeres førsteprioritet. Vi forbeholder os dog ret til at indlogere jer i en anden type hytte, såfremt jeres førsteprioritet ikke kan lade sig gøre. 
OBS! OBS! Skriv ´1´ i det første felt, som angiver antal deltagere. Dette indikere  at I booker 1 hytte. Skriv IKKE antal personer i dette felt!

Praktisk information

Familier med kræftramte børn sørger for  at der er linnedpakker til alle (2 håndklæder og sengelinned) samt voucher til rundstykker lørdag morgen og søndag morgen. I skal selv hente rundstykkerne hos købmanden.
Opholdet gælder til mandag kl. 10, men vær opmærksom på hvad der er åbent mandag, se hjemmesiden jesperhus.dk
Der er ikke mulighed for rundstykker mandag morgen, da købmanden er lukket.
Medbring selv viskestykke, karklude, toiletpapir m.m.
Vær opmærksom på at parken og alle forlystelser er åbent for alle andre i samme weekend og derfor er der altså ikke mulighed for at overholde isolationskrav/regler.
Hvis du har brug for yderligere informationer inden tilmelding, så kontakt info@fmkb.dk og vi forsøger at svar på dine spørgsmål. I mellemtiden kan du selv tjekke Jesperhus’ egen hjemmeside
 

Detaljer

Start:
25 september, 2020 - 15:00
Slut:
28 september, 2020 - 10:00
Pris:
Gratis

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside