Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Weekend på Flatø

25 marts, 2017 - 12:00

I Danmark er der 406 øer, store som små. Vi kender alle mange af dem, men der er sikkert meget få, der har hørt om Flatø.
Den lille ø er på kun 37.000 m2 og ligger i Guldborgsund mellem Lolland og Falster, kun en times kørsel fra København.
Terrænet på Flatø er kuperet med smukke, anlagte stier langs kysten og store grønne arealer til aktiviteter. Langs kysten er vegetationen tæt med gamle træer.
Velkommen på Flatø
‘Familier med kræftramte børn’ inviterer nu et antal medlemsfamilier til et dejligt weekendophold på Flatø, der trods sin lille størrelse indeholder et væld af faciliteter og interessante muligheder for besøgende.
Fra før stenalderen er der spor efter civilisation på den lille ø, der har en spændende historie. Læs mere på: www.flatoe.dk
Overnatning i luksusboliger
Deltagerne bliver fordelt i øens tre dejlige boliger, der med respekt for den oprindelige byggestil indeholder topmoderne faciliteter, herunder spabad, DVD-afspillere, fladskærme, parabolanlæg, trådløst internet, sauna og meget andet.
Husk selv at medbringe sengelinned og håndklæder.
Mulighedernes ø
Udover at nyde den fantastiske fornemmelse af at være et med naturen, byder Flatø på masser af muligheder for udfoldelse.
Blandt udendørs fællesfaciliteter er der en overdækket swimmingpool, spændende naturlegeplads samt flere smukt beliggende bålpladser.
Sådan kommer I til Flatø
Overfor Flatø på Falster ligger et lille færgeleje hvorfra Benjamin & Co. vil sejle jer over til øen. Færgelejet ligger tæt på adressen Hesseløvej 60, 4800 Nykøbing Falster. Her er der et P-skilt, der ned ad en lille grusvej – Naturstien – fører til en parkeringsplads, hvor ‘færgehavnen’ ligger. Herfra vil Benjamin & Co. fra kl. 10.30 sejle deltagerne over. Sejlturen varer 4 min.
Kontakt Benjamin på tlf. 2127 4005, hvis han ikke lige står og venter på jer.
Men vær venligst klar til færgeoverfart fra kl. 10.30!
Weekendens program
Når I ankommer til Flatø klokken 11.00 vil der være dækket op til en lækker lille frokost, der garanteret vil fjerne alle symptomer på søsyge fra færgeoverfarten.
Efter frokost er hele dagen besat med oplevelser, som ‘folkene fra Flatø’ vil guide os igennem. Det vil bl.a. være kanosejlads omkring Flatø, bueskydning og tumlerier på naturlegepladsen. Der vil også være mulighed for spændende oplevelser på egen hånd rundt omkring på øen.
Klokken ca. 19.00 vil ‘folkene fra Flatø’ diske op med deres verdensberømte grill og alskens lækkerier til et hyggeligt fælles måltid, hvor der vil blive serveret vin, øl og vand – alt efter deltagernes individuelle ønsker.
Efter middagen er der hygge om bålet, hvor der grilles marshmallows (skumfiduser) og andet spiseligt, der kan hænge fast på en pind.
Der er retræte til boligerne/ sovepladserne ved 23.30 tiden, eller når folk er trætte.
Søndag klokken 09.00 er det stort morgenbord, hvorefter vi så småt begynder at pakke sammen for at forlade Flatø klokken 12.00.
Under opholdet på øen vil en professionel fotograf forevige turen og lave en video, som skal deles på de sociale medier. Flatø får efterfølgende mulighed for bruge videoen i markedsføring af øen.
En journalist vil ligeledes lave en national presseindsats omkring vores samarbejde med folkene på Flatø.
Ønsker man mod forventning ikke at deltage/ medvirke i de film- og presserelaterede aktiviteter, bedes man forlods oplyse FMKB herom.
Hvem kan deltage
Deltagerantallet til dette arrangement er begrænset, og ved for mange tilmeldte vil Foreningen prioritere blandt alle de rettidigt indkomne tilmeldinger.
De familier, som vurderes at have størst behov for at komme lidt væk hjemmefra vil naturligvis blive prioriteret først.
For at give Foreningen mulighed for at prioritere, må vi bede alle medlemsfamilier, der ønsker at deltage om ganske kort at begrunde, hvorfor lige netop deres familie har et særligt behov for et pusterum og lidt ø-forkælelse.
Det kan ske i kort form på tilmeldingsblanketten.
Isolationsregler
I denne weekend er kun FMKB til stede på øen, og gældende isolationsregler kan således fuldt ud overholdes.
Tilmelding
Tilmelding med kort begrundelse for deltagelse skal være Sekretariatet i hænde senest onsdag den 1. marts 2017.
Ca. en uge før besøget vil de prioriterede medlemsfamilier modtage besked om deltagelse samt en række praktiske oplysninger.
Med venlig hilsen – og på gensyn til en dejlig ø-weekend
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
25 marts, 2017
Tidspunkt:
12:00