Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Weekend i LEGOLAND®

12 september, 2015

Gratis

Familier med kræftramte børn vil gerne give nogle af disse familier en masse ekstra med en oplevelse, der vil blive husket – og påskønnet.
 
Fra lørdag den 12. september til søndag den 13. september inviterer Foreningen et antal medlemsfamilier med et særligt behov for og lyst til en dejlig forkælelesesweekend i LEGOLAND®, der bl.a. også giver rig lejlighed til at udveksle erfaringer med andre familier i samme situation.
 
Igennem en årrække har FMKB haft et forbilledligt samarbejde med LEGOLAND, Hotel LEGOLAND og Merlins Magiske Tryllestav, og dette samarbejde danner baggrund for, at FMKB nu kan tilbyde et større antal medlemsfamilier en spændende, afslappende og oplevelsesrig weekend i LEGOLAND.
 
Weekenden indeholder:
 
Gratis entré lørdag Der er fri adgang til LEGOLAND fra kl. 10.00, og der er ikke en fast ankomsttid. Der er gratis entré og fri adgang til alle kørende forlystelser og udstillinger. De kørende forlystelser er naturligvis i fuld gang hele dagen.
 
Underholdning med Hr. Skæg I løbet af dagen er der underholdning med HR. Skæg på Eventscenen bag Polar Land. Hr. Skæg med det enorme skæg er kendt (i hvert fald af børnene) fra TV, og den sjove musiker, pædagog og skuespiller har et fænomenalt tag på børnene.
 
Frokost lørdag Deltagerne modtager en frokostbillet til et måltid, som FMKB vil være vært ved. Måltidet indtages på et nærmere fastlagt tidspunkt i en af parkens restauranter. Et seperat lokale bliver reserveret udelukkende for FMKB, og alle isolationsregler kan således overholdes.
 
Middag og overnatning på Hotel LEGOLAND Når alle forlystelserne er prøvet (nogle mange gange), og alle i familien er blevet mætte af de mange oplevelser i parken, checker vi ind på Hotel LEGOLAND. Her fordeles værelserne, og ved spisetid serveres der fælles middag. Middagen indtages i et lokale med adgang udelukkende for FMKB. Lokalet er også resten af aftenen reserveret til Foreningen, så alle isolationsregler kan overholdes. I aftenens løb vil der også være underholdende indslag – primært for børn. Middag og overnatning på hotellet betales af FMKB.
 
Morgenmad søndag Fra kl. 8.00 til kl. 10.00 er der fælles morgenmad i restauranten: der er herefter udcheckning fra hotellet, der skal foregå inden kl. 11.00.
 
Hvem kan deltage? Deltagerantallet til dette arrangement er begrænset til et større antal af FMKB´s medlemsfamilier, og ved for mange tilmeldte vil Foreningen prioritere blandt alle rettidigt indkomne tilmeldinger. Her vil de familier, som vurderes at have størst behov for at komme lidt væk hjemmefra naturligvis blive prioriteret først.
 
For at give Foreningen mulighed for at prioritere, må vi bede alle medlemsfamilier, der ønsker at deltage om ganske kort at begrunde, hvorfor lige netop deres familie har et særligt behov for et pusterum og lidt ekstra forkælelse. Det skal ske i kort form på selve tilmeldingsblanketten.
 
Isolationsregler Ved besøget i selve LEGOLAND parken kan gældende isolationsregler ikke overholdes. Parken er denne dag også åben for andre gæster, men det meste foregår jo udendørs. I forbindelse med den fælles frokost i seperat afdeling/lokale, vil alle isolationsregler imidlertid kunne overholdes. På Hotel LEGOLAND er vi både under middagen og resten af aftenen i eget lokale, og alle isolationsregler kan derfor også her overholdes. Der bor naturligvis også andre gæster på hotellet denne weekend.
 
Foreningen forudsætter, at alle tilmeldte familier er indforstået med weekendens omstændigheder vedr. isolationsregler, og at alle familier er selvhjulpne.
 
Transport Delatagerne i denne “forkælelsesweekend” skal selv for egen regning finde vej til og fra LEGOLAND i Billund.
 
Tilmelding Tilmelding med kort begrundelse for deltagelse skal være Sekretariatet i hænde senest mandag den 24. august.
 
Ca. en uge før besøget vil de prioriterede medlemsfamilier modtage billetter, praktiske oplysninger og et endeligt program.
 
Med venllig hilsen – og på gensyn til en dejlig forkælelsesweekend
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
12 september, 2015
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør