Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

WE WILL ROCK YOU

19 maj, 2017 - 17:00 - 20:00

Queen-musical på dansk
For første gang opføres musicalen nu på dansk med dialog af Lars Hjortshøj, mens sangene vil blive sunget på originalsproget engelsk. Det bliver et forrygende show med masser af Queen-klassikere, og helt ekstraordinært inkluderer den danske ’WE WILL ROCK YOU’ endnu flere Queen-hits, som ikke før har været med i forestillingen.
Talentfuld drømmebesætning
Den danske version kan præsentere en stærk, dansk rollebesætning med erfarne kræfter i alle de bærende roller, hvor vi bl.a. kan opleve sangeren og skuespilleren Christoffer Brodersen, Kristine Yde, Joey Moe, Szhirley, Nellie Ettison (fra The Antonelli Orchestra) og skuespillerne Anders R. Gjesing og Niels Olsen.
Queens egen Brian May og Roger Taylor har godkendt den danske rolleliste.
Åben forestilling
Denne aften vil der også være andre publikummer til stede i BOXEN, så gældende isolationsregler kan desværre ikke fuldt ud overholdes, selvom vores deltagere bliver placeret i nogle særskilte afsnit.
Tilmelding her og nu!
Du skal tilmelde dig umiddelbart efter, at du har læst denne invitation! Dvs. her og nu, lige straks og med det samme!
Billetterne er gratis og tildeles efter ”først-til-mølle princippet”, så med det meget korte varsel er det absolut vigtigt med det samme at sende en mail til Sekretariatet.
I modtager herefter snarest besked fra os på mail med oplysninger om, hvorvidt der er blevet reserveret billetter til jer, og hvordan I vil få billetterne i hænde.

Detaljer

Dato:
19 maj, 2017
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Arrangør