Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Visit Ribe

2 november, 2018 - 19:00 - 4 november, 2018 - 13:00

Sker der mon noget spændende i Danmarks ældste by og omegn? Få svaret når du tager med på weekendtur til Ribe og Vadehavet! Fra fredag den 2. til søndag den 4. november.
Nu giver FMKB dig igen mulighed for at opleve en weekend med godt samvær og masser af oplevelser. Denne gang kommer du med på en meget sjov og lærerig tur til Danmarks ældste by Ribe i Sønderjylland. Og selv om den er gammel, er den sandelig ikke spor kedelig. Tværtimod.
Så hvis du vil have frisk vind om håret i højderne og koldt vand om fødderne, venter der dig nogle anderledes dage sammen med en gruppe andre unge kræftramte.
Er du frisk på nogle hyggelige, lærerige og anderledes dage i Danmarks ældste by, så lover vi dig,at du ikke kommer til at kede dig.
Bodegaspil i baren
Fredag aften kl. 19.00 mødes vi til aftensmad på Vanggårdsvej 2, 6660 i Lintrup, hvor den står på en vaskeægte Ribe specialitet. (Og nej, det er absolut ikke stegt sild med remouladesovs og lunken broccoli).
Efter måltidet starter FMKB-mesterskaberne i bodegaspil. Her er værtshus og fadøl dog skiftet ud med vores egen bar og lækre mocktails med sprøde snacks.
En tur i højderne
Efter lørdagens morgenmad med brød fra det kendte Ribe-bageri Pompei står den på Tour de Ribe. Vi skal bl.a. på en guidet tur i den gamle bydel, på en fantasifuld skattejagt og en tur til toppen i Danmarks ældste domkirke, der blev grundlagt helt tilbage i 1150.
Vi rammer bunden
Senere skal vi opleve nationalparken Vadehavet, hvor vi skal se tidevandsfænomenet på vores vej til Mandø. Her trækkes 1 milliard kubikmeter vand frem og tilbage to gange i døgnet. Det er også her en orm spiser mellem 20 og 25 kilo sand om året.
Lørdag aften bliver rundet af med en tur i bowlinghallen, hvor vinderne af FMKBs bodegamesterskab bliver kåret!
Rundt på gården
Søndag slutter vi af med morgenmad efterfulgt af gårdvandring, hvor vi bl.a. ser vores vært Kjeld Lauritzens landbrug og måske får en tur i en af de mange store landbrugsmaskiner.
 

Detaljer

Start:
2 november, 2018 - 19:00
Slut:
4 november, 2018 - 13:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Familien Lauritzen
Vanggårdsvej 2
Lintrup, 6660 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside