Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Visit London

19 oktober, 2017 - 22 oktober, 2017

Hello England and Good Evening London!
London er med et indbyggertal på omkring 10 millioner mennesker en af Europas største hovedstæder. Byen er blandt andet kendt for sine dobbeltdækkerbusser, dronning Elizabeths Buckingham Palace og Tower Of London, men ud over disse kendetegn gemmer byen på langt flere og særdeles spændende seværdigheder og oplevelser.
Turen til London vil udover at byde på ”Traditional English Breakfast” give dig et indblik i den engelske kultur og det engelske sprog. Vi besøger kendte seværdigheder og bydele, som forhåbentlig vil gøre dig klogere på forskelle og ligheder mellem det danske og engelske samfund og samtidig styrke dit engelske ordforråd.
Londonturen finder sted i samme periode som Halloween, så du vil derfor ikke kunne undgå at se, hvordan de i England fejrer traditionen. Måske får du endda undervejs selv lov at deltage i festlighederne på den ene eller anden måde.
Der er afrejse ved middagstid torsdag den 19. oktober fra Københavns Lufthavn (Kastrup). Ved ankomst i London bliver vi indkvarteret på et hotel og tager fat på det omfattende program. Det er oven i købet så omfattende, at det endnu ikke er fastlagt i detaljer, så du må vente – og glæde dig!
Du kan deltage, hvis du er mellem 14 og 20 år og er tilknyttet FMKBs mentorordning for unge, som har eller har haft en kræftsygdom.
(Du skal måske også lige sørge for at få lov af dine forældre?)
Der er et begrænset antal pladser, så send din tilmelding allerede nu.
Før afrejse fremsendes program og informationer vedr. afrejse fra Kastrup m.v.
Deltagelse i turen til London er GRATIS, men du skal selv sørge for weekendtaske, lommepenge og et gyldigt pas!

Detaljer

Start:
19 oktober, 2017
Slut:
22 oktober, 2017

Arrangør