Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vilhelmsborg Hair

24 juli, 2016 - 19:30 - 21:00

Igen i år samles publikum i de meget smukke omgivelser, når Vilhelmsborg Festspil og ’Familier med kræftramte børn’ inviterer til generalprøven på årets forestilling, musicalen HAIR.
Her får vi et gensyn og genhør med hippiekulturen fra 60’erne, suppleret med en lang række sange, der stadig er ørehængere.
Musicalen er skrevet af Rado og Gerome Ragni, og musikken er komponeret af Galt MacDermot.
HAIR
Da musicalen “Hair” i marts 1971 havde premiere i Cirkusbygningen i København, var den mildest talt noget af et chok for det danske teaterpublikum. Hippietiden var over os, og adskillige af de medvirkende havde en noget vovet optræden på scenen – i takt til de siden så legendariske melodier. Men folk stormede billetkontoret for at opleve de mange unge musicalstjerner.
Blandt musicalstjernerne ved danmarkspremieren i Cirkusbygningen var Annette Klingenberg, Ina Løndahl, Eddie Skoller og Jørgen Olsen.
Musicalen handler om hippiekulturen med dens budskab om sol, glæde, fred og liv som svar på Vietnamkrigen, der rystede verden. “Blomsterrevolutionens” varme og humoristiske budskab om farver, fest og vild gang i energien var svaret.
Historien fortæller om en rodløs og magtesløs ungdom, der sagde stop, og som nægtede at finde sig i den egoisme og livsnedbrydende udvikling, verden var inde i.
HAIR er fyldt med mange ørehængere som “Aquarius” og “Let the sun shine in”, og selvom musicalen har nogle år på bagen, er dens budskab måske mere aktuelt end nogensinde.
Læs selv mere på: www.vbf.dk
Let the sun shine in…
Hvis familien har lyst til at tage med på en solfyldt, musikalsk rejse tilbage til 70’erne og nyde en – for nogle nostalgisk – aften med fuld gang på scenen, er det en rigtig god idé at få sendt tilmeldingen til Sekretariatet så hurtigt som muligt.
Alle Foreningens familiemedlemmer, CanTeens, “Senvirkninger”, personale på børnekræftafdelingerne, ambulatorier m.v., samt bedsteforældre til børnene blandt vores familiemedlemmer er også meget velkomne til at fornøje sig med en fantastisk musicaloplevelse.
Vi gør samtidigt opmærksom på, at det ikke er en lukket særforestilling, så normale isolationsregler kan desværre ikke overholdes fuldt ud – men, alt foregår jo som bekendt helt ude i det fri.
Tilmelding/betaling
Tilmelding sker ved at udfylde og sende tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og allersenest onsdag den 13. juli til Sekretariatet.
Vi kan oplyse, at vi også i år har et meget stort antal billetter til rådighed.
Men, under alle omstændigheder gælder princippet: “først til mølle”!
Alle kan komme til Vilhelmsborg Festspil for kun en halvtredser pr. deltager, som opkræves senere ved påkrav herom. (Normalprisen er i år 220,00 for voksne og kr. 150,00 for børn under 15 år).
I god tid før forestillingen modtager de tilmeldte deltagere yderligere informationer samt adgangsbilletter, der skal forevises ved indgangen.
Forestillingen starter kl. 19.30 og finder sted i Vilhelmsborg Park ved Beder syd for Aarhus. (Adressen er: Vilhelmsborg Park, Vilhelmsborg Allé 1, 8320 Mårslet).
Hvis vejret er godt, vil der før forestillingen være mulighed for at nyde indholdet af medbragte madkurve sammen med de øvrige deltagere.
I forbindelse med forestillingen kan man købe is, pølser, øl og vand til rimelige priser.

Detaljer

Dato:
24 juli, 2016
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Arrangør