Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vilhelmsborg Festspil – 9 to 5

30 juli, 2017 - 19:30 - 21:30

Vilhelmsborg Festspil og ’Familier med kræftramte børn’ inviterer også i år til generalprøven på en energifyldt musical, spækket med herlige sange, store danseoptrin og smittende humør. Henover scenen sprudler musicalen ”9 to 5” med musik og sangtekster af countrydronningen Dolly Parton.
Velkommen til ”9 to 5”
I de helt unikke rammer i skoven omkring Vilhelmsborg vil hele familien nyde den herlige musical under åben himmel. ”9 to 5” er en ny musical, som allerede har klassikerstatus med rappe replikker og fyldt med de fængende Dolly Parton sange. Forestillingen tager os med tilbage til USA i 1967 og til et yderst traditionelt og mandsdomineret kontor. Her forenes tre meget forskellige kvinder, Violet, Judy og Doralee, i et plot, som skal skaffe dem af med deres uduelige, tyranniske og mandschauvinistiske chef, Franklin Hart.
Kvinderne bortfører Hart til hans eget hjem, hvor de holder ham fanget. Imens revolutionerer de stort alt på kontoret og i virksomheden, og det får naturligvis konsekvenser for de tre kække kvinder.
Dolly Parton medvirkede engageret i skabelsen af musicalen, som havde testpremiere i Los Angeles i 2008 med opførelser af den endelige produktion på Broadway i 2009.
Musicalen er baseret på filmen fra 1980 med Patricia Resnick som manuskriptforfatter.
Dolly Parton fik kæmpe internationalt hit med titelsangen, som siden er blevet en fast del af countrysangerindens sætliste, og for et meget stort publikum er den blevet en sikker, vinder når der skal synges og danses.
Vilhemsborg Festspil opfører ”9 to 5” med danske tekster.
Når tre stærke, men meget forskellige kvinder, får nok af en utålelig chef, kan der ske meget. Og det gør der i ”9 to 5”.
Få en herlig aften i Vilhelmsborg til generalprøven, men især er det en god idé at få sendt tilmeldingen til Sekretariatet så hurtigt som muligt.
Alle Foreningens familiemedlemmer, CanTeens, ”Senvirkninger”, personale på børnekræftafdelingerne, ambulatorier m.v., samt bedsteforældre til børnene blandt vores familiemedlemmer er også meget velkomne til at fornøje sig med en fantastisk musicaloplevelse.
Vi gør samtidigt opmærksom på, at det ikke er en lukket særforestilling, så normale isolationsregler kan desværre ikke overholdes fuldt ud – men, alt foregår jo som bekendt helt ude i det fri.
Tilmelding/betaling
Tilmelding sker ved at udfylde og sende tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og allersenest fredag den 14. juli til Sekretariatet.
Vi kan oplyse, at vi også i år har et meget stort antal billetter til rådighed.
Men, under alle omstændigheder gælder princippet: ”først til mølle”!
Alle kan komme til Vilhelmsborg Festspil for kun en halvtredser pr. deltager, som opkræves senere. (Normalprisen er i år kr. 250,- for voksne og kr. 180,- for børn under 15 år).
I god tid før forestillingen modtager de tilmeldte deltagere yderligere informationer samt adgangsbilletter, der skal forevises ved indgangen.
Forestillingen starter kl. 19.30 og finder sted i Vilhelmsborg Park ved Beder syd for Aarhus. (Adressen er: Vilhelmsborg Park, Vilhelmsborg Allé 1, 8320 Mårslet).
Hvis vejret er godt, vil der før forestillingen være mulighed for at nyde indholdet af egne medbragte madkurve sammen med de øvrige deltagere.
I forbindelse med forestillingen kan man købe is, pølser, øl og vand til rimelige priser.

Detaljer

Dato:
30 juli, 2017
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Hjemmeside:
https://vbf.dk/om9to5/

Sted

Vilhelmsborg
Vilhelmsborg Alle 1
Mårslet, 8320 Danmark
+ Google Maps

Arrangør