Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vilhelmsborg Festspil

27 juli, 2014

Gratis

The Sound of Music om den klosteruddannede, forældreløse Maria, der bliver guvernante for kaptajn von Trapps 7 børn, er en amerikansk musical at Rogers & Hammerstein. Musicalen havde premiere første gang på Broadway i 1959. Allerede i 1965 blev The Sound of Music allemandseje, da den blev filmatiseret og udødeliggjort med Julie Andrews og Christopher Plummer i hovedrollerne. Siden har stykket været opført overalt på kloden.
 
Handlingen foregår i 1930’ernes Østrig, hvor historien i skyggen at nazismen og optakten til 2. verdenskrig udspiller sig omkring den unge novice Maria, der bliver guvernante for Kaptajn von Trapps 7 børn.
 
Det er en musikalsk familie og Maria synger meget sammen med børnene. Musik kan som bekendt røre hjerter, og hr. von Trapp forbliver ikke uberørt. Musicalen kan bryste sig at mange kendte og elskede sange, bl.a. titelmelodien The Sound of Music, Edelweiss, Climb Ev’ry Mountain, My Favorite Things og ikke at forglemme Do-Re-Mi.
 
The Sound of Music er en fremragende kombination at sang, dans og en god historie. Vekselvirkningen mellem sangindslag og regulær handling er glimrende, og sangen bliver næsten en naturlig del at hele herligheden. Man lader sig rive med at den positive og glade stemning. Under alle omstændigheder efterlader `´The Sound of Music’ bare alle sine tilskuere med en rigtig god og glad fornemmelse i hele kroppen. Læs selv mere på: www.vbf.dk
 
Den musikalske rejse bliver hurtigt overbooket
Hvis familien har lyst til at tage med på en musikalsk rejse til Østrig, er det en rigtig god idé at få sendt tilmeldingen til Sekretariatet s hurtigt som muligt. Alle Foreningens familiemedlemmer, CanTeens, “Senvirkninger”, personale på børnekræftafdelingerne, ambulatorier m.v., samt bedsteforældre til børnene blandt vores familiemedlemmer også er meget velkomne til at fornøje sig med en fantastisk dejlig musical oplevelse.
 
Vi gør samtidigt opmærksom på, at det ikke er en lukket særforestilling, så normale isolationsregler kan desværre ikke overholdes fuldt ud – men, alt foregår jo som bekendt helt ude i det fri.
 
Tilmelding/betaling
Tilmelding sker ved at udfylde og sende tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og allersenest tirsdag den 15. juli til Sekretariatet. Vi kan oplyse, at vi også i år har et meget stort antal billetter til rådighed.
 
Men, under alle omstændigheder gælder princippet: “først til mølle”!
Alle kan komme til Østrig for kun en halvtredser pr. deltager, som opkræves senere. (Normalprisen er i år 220,00 for voksne og kr. 150,00 for børn under 15 år).
 
I god tid før forestillingen modtager de tilmeldte deltagere yderligere informationer samt adgangsbilletter, der skal forevises ved indgangen.
 
Forestillingen starter kl. 19.30 og finder sted i Vilhelmsborg Park ved Beder syd for Aarhus. (Adressen er: Vilhelmsborg Park, Vilhelmsborg Allé 1, 8320 Mårslet).
 
Hvis vejret er godt, vil der før forestillingen være mulighed for at nyde indholdet af
medbragte madkurve sammen med de øvrige deltagere. I forbindelse med forestillingen kan man købe is, pølser, øl og vand til rimelige priser.
 
Med venlig hilsen og på gensyn søndag den 27. juli 2014 kl. 19.30
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
27 juli, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør