Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vild med dans

15 november, 2013

Gratis

Studios i København lægger igen i år gulv til ‘VILD MED DANS’, en af TV2s absolut allerstørste seer-succeser nogensinde.
 
Fredag den 15. november er feltet af Danmarks modigste dansere skrumpet ind, og nu bliver det spændende at se, hvem der denne gang må forlade konkurrencen.
 
Vil fodboldikonet Allan Simonsen mon stadig være på banen?
 
Under alle omstændigheder bliver det som tidligere med garanti en meget flot og spændende oplevelse at overvære denne generalprøve.
 
I år består dommerpanelet igen af Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen, som vil vifte med deres karakterplader, og dansebestyrere og værter er i år Sarah Grünewald og Claus Elming.
 
‘VILD MED DANS’ er et festorgie i lys, farver, kostumer, flotte danse, kendisser og ikke mindst smægtende toner fra verdens bedste Vild med dans-orkester, The Antonelli Orchestra.
 
Humør på tilskuerpladserne
Som tidligere inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ også i år til generalprøve, hvor jeres entusiasme, humør og ikke mindst klappehænder vil være afgørende for, om selve udsendelsen og parrenes performance bliver en succes.
 
Ganske vist må I undvære dommerne, da de jo ikke må se parrenes præstationer før den efterfølgende direkte udsendelse går i luften.
 
Flotte danse
‘VILD MED DANS’ udvikler sig fra år til år, og også i 2013 står der flere nyheder på programmet. TV2 er dog ikke i det allermest meddelsomme hjørne, når sløret skal løftes for indholdet af programmerne, og derfor kan nysgerrigheden først stilles endeligt ved generalprøven fredag den 15. november. Men flotte danse vil helt sikkert komme til at hvirvle hen over det store dansegulv.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har fået tildelt et større antal billetter, men vi ved, at interessen blandt medlemsfamilierne er endnu større. Derfor tilråder vi meget hurtig tilmelding, da billetterne bliver tildelt efter først-til-mølle princippet.
 
Lidt praktisk
Generalprøven finder sted fredag den 15. november mellem kl. 17.30 og 19.15.
Mødetid er kl. 16.45 på: Studios, Jenagade 22, 2300 København S.
 
Vi fraråder deltagelse med mindre børn, og isolationsregler kan ikke forventes overholdt.
 
Udfyld tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og vær blandt de heldige, der kommer til at modtage en bekræftelse på deltagelse og lidt yderligere praktiske informationer nogle få dage før generalprøven.
 
Med venlig hilsen

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
15 november, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør