Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vild med dans 2011

18 november, 2011

Gratis

Metronome Studies i København har i måneder lagt gulv til Vild med dans, en af TV2s største seer-succeser. Fredag den 18. november er feltet af Danmarks modigste dansere skrumpet noget ind, men endnu vides det ikke hvilke dygtige par I kan opleve på dansegulvet. Men spændende og dejligt bliver det at overvære generalprøven.
I år består dommerpanelet af Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Jens Verner og Britt Bendixen, som vil vifte retfærdigt med deres karakterplader. Dansebestyrere og værter er i år Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming, som selv er en hel del bedre til at forklare alt om amerikansk fodbold end til at danse.
VILD MED DANS er et festorgie i lys, farver, kostumer, flotte danse, kendisser og ikke mindst smægtende toner fra verdens bedste Vild med dans-orkester, The Antonelli Orchestra.Brug klappehænderne Som tidligere inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ også i år til generalprøve, hvor jeres entusiasme, humør og ikke mindst klappehænder vil være afgørende for, om udsendelsen og parrenes performance bliver en succes.
Ganske vist må I undvære dommerne, da de jo ikke må se parrenes præstationer før den efterfølgende direkte udsendelse.Flotte danse Vild med dans udvikler sig fra år til år, og i 2011 står der flere nyheder på programmet. TV2 er dog ikke i det meddelsomme hjørne, når sløret skal løftes for indholdet af programmerne, og derfor kan nysgerrigheden først tilfredsstilles ved generalprøven fredag den 18. november. Men flotte danse vil helt sikkert hvirvle hen over dansegulvet. ‘Familier med kræftramte børn’ har fået tildelt et større antal billetter, men vi ved, at interessen blandt medlemsfamilierne er endnu større. Derfor tilråder vi meget hurtig tilmelding, da billetterne bliver tildelt efter først-til-mølle princippet.Lidt praktisk Generalprøven finder sted fredag den 18. november mellem kl. 16.30 og 18.15. Mødetid er kl. 16.15, og optagelsen finder sted på: Metronome Studios, Jenagade 22, 2300 København S. Udfyld tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og vær blandt de heldige, der kommer til at overvære generalprøven på en af Danmarks mest populære TV udsendelser.
Deltagerne vil modtage lidt praktisk information nogle få dage før generalprøven. Med venlig hilsen Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
18 november, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør