Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vild med dans 2010

12 november, 2010

Gratis

Så er der igen fuld fart på dansegulvet i Metronome Studies i København. Der er efterhånden sorteret kraftigt blandt Danmarks modigste dansere, og fredag den 12. november er der kun ganske få par tilbage, men hvilke vides endnu ikke.
Ét er dog sikkert. Dommerpanelet vil også denne fredag bestå af Allan Tornsberg, Anna Laxholm, Jens Verner og Britt Bendixen, som vil vifte retfærdigt med deres karakterplader. Dansebestyrere og værter er i år Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming, som heldigvis ikke skal vurderes for sine dansefærdigheder.
VILD MED DANS er et festorgie i lys, farver, kostumer, flotte danse, kendisser og ikke mindst smægtende toner fra The Antonelli Orchestra.
 
Brug klappehænderneSom tidligere inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ også i år til generalprøve, hvor jeres entusiasme, humør og ikke mindst klappehænder vil være afgørende for, om udsendelsen og parrenes performance bliver en succes.
Ganske vist må I undvære dommerne, da de jo ikke må se parrenes præstationer før den efterfølgende direkte udsendelse.
 
10 flotte danseSom i internationale konkurrencer skal danserne vise deres evner 5 fejende flotte standarddanse, engelsk vals, wienervals, slowfox, tango og quickstep. Her danser herrerne i kjole og hvidt og damerne i lange kjoler. Konkurrencen omfatter også 5 smækre latindanse, cha cha cha, rumba, samba, jive og paso doble. Her er herrerne i stramt outfit og damerne i meget mindre.
Hvilke to danse, der er på programmet fredag den 12. november vides endnu ikke, men vi kan allerede nu afsløre, at det bliver en stor oplevelse at overvære.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har fået tildelt et større antal billetter, men vi ved, at interessen blandt medlemsfamilierne er endnu større. Derfor tilråder vi meget hurtig tilmelding, da billetterne bliver tildelt efter først-til-mølle princippet. Så også her er det om at være helt oppe på tæerne.
De der kommer først til mølle vil få billetter og anden praktisk information tilsendt nogle dage før generalprøven.
 
Alligevel lidt praktiskGeneralprøven finder sted fredag den 12. november mellem kl. 16.30 og 18.15. Mødetid er kl. 16.15, og optagelsen finder sted på: Metronome Studios, Jenagade 22, 2300 København S.
 
Udfyld tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og vær blandt de heldige, der kommer til at overvære generalprøven på en af Danmarks mest populære TV udsendelser.
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn
Læs mere om showet her
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
12 november, 2010
Pris:
Gratis

Arrangør