Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi rykker ud til Falck i Aalborg

24 september, 2016 - 10:00 - 12:00

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]
Da Sophus Falck i 1906 etablerede sit redningskorps, forestillede han sig næppe, at Falck i 2016 yder hjælp i 44 lande og har ikke mindre end 38.000 medarbejdere, heraf 13.000 i Danmark. Men den væsentligste opgave er stadig den samme:
At skabe tryghed for borgerne.
Falck har gennem årene udviklet sig til en højt specialiseret virksomhed med mange aktiviteter over hele Europa og store dele af Latinamerika. Overalt er alle Falcks aktiviteter generelt rettet mod at forebygge ulykker og sygdom, at yde assistance i katastrofe- og nødsituationer og på forskellig vis at hjælpe mennesker i forbindelse med sygdom eller ulykke.
Men Falck er meget mere. F.eks. kan nybagte mødre leje en brystpumpe hos Falck, og familien kan få bugseret campingvognen hjem fra Portugal, hvis den skulle bryde sammen. Og man kan stadigvæk få den røde førstehjælpskasse fyldt med hæfteplaster, saks, gazebind, støttebind, refleksstrimler og meget andet.
Velkommen hos Falck Aalborg
I Aalborg holder Falck til på Håndværkervej 27, hvor vi møder maskotten Sofus og børnene kan blive fotograferet i de flotte specialkøretøjer. Deltagerne får en kort introduktion til førstehjælp, og måske bliver vi begravet i skum.
Hele familien er velkommen til en hyggelig og spændende formiddag hos Falck, der viser rundt på den store station, demonstrerer de flotte ambulancer, kranbiler og alle de andre specialkøretøjer samt det udstyr, der medvirker til at redde mennesker.
Først til mølle
Arrangementet hos Falck i Aalborg har begrænset deltagerantal, så vi kan absolut kun opfordre til hurtigst mulige tilmelding og senest fredag den 9. september.
Alle er naturligvis velkomne, men i tilfælde af fuldt hus, vil Foreningen prioritere deltagelse af medlemsfamilier, som har det største behov for at komme lidt væk hjemmefra, dvs. primært familier, der har et barn i behandling og som er underlagt gældende isolationsregler. Disse kan nemlig fuldt ud overholdes.
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
24 september, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Arrangør