Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Universe på Als 2019

14 september, 2019 - 10:00 - 16:00

Prøv årets spændende nyheder i science- og oplevelsesparken Universe på Als

Lørdag den 14. september kl. 10 – 16 kan hele familien få nogle dejlige og udfordrende timer med videnskab og sjov!
’Familier med kræftramte børn’ inviterer alle medlemsfamilier en tur i Universe. Dvs. barnet der har eller har haft kræft, deres raske søskende og forældre. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn, meget gerne må inviteres med til dette arrangement.
Universe er spækket med mange levende naturfænomener, spændende og inspirerende teknik og sjove maskiner, der underholder, udfordrer og aktiverer hele familien. Parkens aktiviteter er baseret på kulde, varme, bevægelse i en populær og interessant udgave af de teknikker, som Danfoss beskæftiger sig med i den daglige produktion. Formålet med parken er at begejstre især børn og unge og skabe større interesse for teknologi og naturvidenskab.
Universe er også fyldt med store pavilloner med masser af interaktiv teknik, sæbleboblelab, Phänomena med magnetisme, optiske illusioner og former samt filmstudie, hvor man bl.a. kan optage sig selv sammen med en af skuespillerne fra ”i krig og kærlighed” i en af de originale kulisser. Der er derfor rigtig meget at boltre sig med for alle aldersgrupper.
Igen i år byder parken på nye og interessante aktiviteter, som I kan læse meget mere om på deres hjemmeside: www.universe.dk
Når Sulten melder sig er ’Familier med kræftramte børn’ vært for mad og drikke i den store BIG BANG Buffet, hvor I bl.a. finder forskellige pizzaer, kolde- og varme frokostretter samt stor salatbar, så ingen går sultne derfra. I får uddelt spisebillet og indgangskort ved ankomst til parken, hvor det venlige personale og ’Familier med kræftramte børn’ står klar til at tage imod jer.
Universe er denne dag også åben for andre gæster. Alle gældende isolationsregler kan således ikke overholdes, men en stor del af aktiviteterne foregår udendørs, så smittefaren er begrænset.
Udfyld tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og send den til Foreningens Sekretariat, senest torsdag den 5. september. Nogle få dage før arrangementet vil alle tilmeldte deltagere modtage mail med bekræftelse på jeres deltagelse.
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
14 september, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside