Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Universe på Als 2020

19 september, 2020 - 10:00 - 16:00

Gratis

Ta’ med til science- og oplevelsesparken Universe på Als

Lørdag den 19. september kl. 10 – 16 kan hele familien få nogle dejlige og udfordrende timer med videnskab og sjov!
Hvem kan deltage?
’Familier med kræftramte børn’ inviterer alle medlemsfamilier en tur i Universe. Dvs. barnet der har eller har haft kræft, deres raske søskende og forældre. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn, meget gerne må inviteres med til dette arrangement.
Universe er spækket med mange levende naturfænomener, spændende og inspirerende teknik og sjove maskiner, der underholder, udfordrer og aktiverer hele familien. Parkens aktiviteter er baseret på kulde, varme, bevægelse i en populær og interessant udgave af de teknikker, som Danfoss beskæftiger sig med i den daglige produktion. Formålet med parken er at begejstre især børn og unge og skabe større interesse for teknologi og naturvidenskab.
Universe er også fyldt med store pavilloner med masser af interaktiv teknik, sæbleboblelab, Phänomena med magnetisme, optiske illusioner og former samt filmstudie, hvor man bl.a. kan optage sig selv sammen med en af skuespillerne fra ”i krig og kærlighed” i en af de originale kulisser. Der er derfor rigtig meget at boltre sig med for alle aldersgrupper.
Igen i år byder parken på nye og interessante aktiviteter, som I kan læse meget mere om på deres hjemmeside: www.universe.dk
Mad og drikke
Når Sulten melder sig er ’Familier med kræftramte børn’ vært for mad og drikke i form af lækre picnicposer. I formularen nederst på siden skal I huske at skrive hvilke sandwiches i foretrækker.
I får uddelt spisebillet og indgangskort ved ankomst til parken, hvor det venlige personale og ’Familier med kræftramte børn’ står klar til at tage imod jer.
Vi er ikke alene
Universe er denne dag også åben for andre gæster. Alle gældende isolationsregler kan således ikke overholdes, men en stor del af aktiviteterne foregår udendørs, så smittefaren er begrænset.
Tilmelding
Tilmeld dig hurtigst muligt i formularen nederst på siden og senest den 31. august. I september vil alle tilmeldte deltagere modtage mail med bekræftelse på jeres deltagelse inkl. inkl. praktiske oplysninger.
Husk at skrive dit navn og e-mail nederst inden du trykker ‘deltag’
(vi beklager de mange felter. Vi arbejder på at gøre det nemmere for jer)
Ved tilmelding bekræfter I at I er indforstået med at transport til og fra Universe er noget I selv klarer.
 
 
Familier med kræftramte børn tager selvfølgelig ansvar for medlemmernes ve og vel. Derfor følger vi regeringens COVID-19 anbefalinger og retningslinjer i alle vores arrangementer.
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
19 september, 2020
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://universe.dk/?gclid=EAIaIQobChMIjb_Fzory6QIV2cqyCh1rcgnZEAAYASAAEgI07_D_BwE

Sted

Universe Science Park
Mads Patent Vej 1
Nordborg, 6430
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside