Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OBS! Ny dato Unge-camp i Hovedstaden!

10 marts - 18:00 - 13 marts - 11:00

OBS! OBS! Alle pladser er besat. Hvis du vil på venteliste så skriv til Thøger på thoeger@fmkb.dk 

 

Skynd dig at få pakket det gode humør – for nu går turen til hovedstaden – nærmere bestemt København. Sæt kryds i kalenderen fra torsdag den 10. marts til søndag den 13. marts hvor FMKB inviterer foreningens unge til København. Det bliver nogle dage med masser af lækkerier på programmet. Vi skal udforske og opleve København og dens mange muligheder.

 

I får ikke programmet allerede, men vi kan godt afsløre, at I skal forbi Experimentariet, Danmarks største science-center. Her skal vi samarbejde om at løse sjove opgaver og opleve teknologiens mange seje og fascinerende facetter.  Der er desuden planlagt et lækkert kursus, hvor I skal lave noget maven vil nyde godt af – hvad det er, må I selv gætte jer til. Derudover skal I selvfølgelig ikke snydes for en tur på Strøget og et smut forbi de største seværdigheder i indre by. Resten af programmet får I, når vi ses. Men en ting er sikker – I kommer ikke til at kede jer.

Hos FMKB glæder vi os til at vise dig hovedstaden, så skynd dig at sende din tilmelding, hvis det kunne være noget for dig.

Lidt mere lavpraktisk

Hvem: Weekenden henvender sig til unge mellem 9 – 22 år, der alle har eller har haft kræft. Der er et begrænset antal pladser (25), så skynd dig at sende en tilmelding.

Sted: Vi mødes torsdag den 10. marts 2022 enten kl. 18.00 foran Joe and til Juice på Københavns Hovedbanegård eller kl.18.30 ved det sted vi skal bo (info kommer op til campens start). Efter at alle er blevet indkvarteret vil der være aftensmad.

Tidspunkt: Fra torsdag den 10. marts kl. 18.00-18.30 til søndag den 13. marts kl. 11.00 cirka.

Pris: Gratis.

Transport: Du skal selv stå for transport til Københavns hovedbanegård eller til stedet, hvor vi skal bo.

Tips til transportmuligheder, hvis man ikke bliver kørt: Flixbus eller DSB (Orangebilletter)

Tilmelding: Senest den 10. februar 2022 til thoeger@fmkb.dk

Detaljer

Start:
10 marts - 18:00
Slut:
13 marts - 11:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

FMKB
Telefon:
86946930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside