Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ungdomsturen går til… København og Bakken

18 august, 2017 - 18:00 - 20 august, 2017 - 14:00

Du har sikkert ventet med stor længsel, og hver dag i gennem længere tid har du ønsket at se ungdomskuverten fra FMKB dukke op i postkassen. Du behøver ikke længere at klage din nød til den lokale presse eller skrive til Ombudsmanden.
For nu har du muligheden for at komme afsted og være sammen med en masse andre unge, på en alletiders ungdomstur, hvor det bliver super hyggeligt!
Nu sker det!
Det er derfor en fornøjelse at kunne invitere dig på en ungdomstur sammen med en masse andre på ca. 14 – 22 år, der har eller har haft en kræftsygdom. Det bliver rigtig (u)hyggelig og med nogle spændende oplevelser, som du kan tage med hjem derfra.
Meeen…
Du skal sørge for ikke at have andre pligter, aftaler og arrangementer fra fredag over middag til søndag klokken hvem ved hvad. Du skal også sørge for ikke at have ret mange penge med, for din meget flinke Forening er sponsor for langt det meste.
Selv transporten for jyder og fynboer er ”on the house”. En helt tilfældig lille is eller en hotter undervejs må du dog selv punge ud for.
Nu til det alvorlige!
Løjerne starter fredag den 18. august mellem kl. 18.00 og 18.30, hvor alle deltagerne starter med at checke ind på Danhostel Copenhagen Bellahøj og bliver indkvarteret på værelserne. Når rygsækken er smidt på køjen, er der fælles spisning, hvor menuen står på dejlig mad, som vor mor lavede den.
Herefter er der præsentationsrunde med lidt aktiviteter, samt gennemgang af hele weekendens program. Aftenen vil kunne nydes i hinandens samvær, og du får endelig tid til også at checke din iPhone eller iPad.
Kl. 23.00 ringer klokken, og værelserne indtages, hvor der skal være ro.
Lørdag
Lørdag står vi op til en lækker morgenmad, inden vi begiver os afsted til Bakken i Dyrehaven, hvor vi mødes med alle de andre fra Foreningen, som er troppet op til en dejlig dag i Danmarks ældste forlystelsespark. Her får du et gratis turbånd til alle forlystelser, et herligt måltid mad til frokost og kan nyde det gode samvær, med foreningens andre familier.
Vi får en ekstra lang dag på Bakken, så når vi kommer hen til aften og alle forlystelser er prøvet flere gange, indtager vi i samlet flok aftensmad i et af Bakkens spisehuse. Efter en fantastisk omgang mad vender vi snuden hjemad mod Bellahøj. Vi vil i løbet af aftenen lave lidt aktiviteter, og der er mulighed for nogle konkurrencer.
Kl. 23.00 ringer klokken, og værelserne indtages, hvor der skal være ro.
Søndag
Det er nu blevet søndag, og så er der både æble- og orangejuice til alle ved den store fælles morgenmadsspisningsseance. Efter en dejlig morgenmad pakker vi alle vores pakkenelliker sammen og drager ind mod Strøget til Mystery Makers, for at opleve gys og mystik. Hjernen kommer her på overarbejde, hvor der i hold skal kæmpes om først at komme ud af rummet ved at løse gåder, og samarbejde bliver nøgleordet. Alle bliver udfordret og sat under pres, hvor tiden vil være den helt store modstander.
Efter vi alle (forhåbentlig) er kommet ud i sikkerhed, går vi en lille tur ned på Kongens Nytorv, hvor vi indtager en omgang fælles frokost på Mac Donalds. Vi afrunder også her weekenden, hvorefter de ”selvtransporterende” kan afhentes ca. kl. 14.00 – de resterende kører derfra med fælles transport til Fyn og Jylland.
Er det en weekend hvor du sagtens kan undvære undulaten, fodbolden, Barbie & Ken, Basim, motionscyklen, Lars Løkke, Nic OG Jay, Johanne og din mors eller egen mad?
Hvis du er enig heri, skal du melde dig til alletiders lange weekend med lynets hast. Vi har begrænset antallet af tilmeldte på ungdomsturen til 980, så du skal skynde dig.
Formelt
Du skal lige screene tilmeldingsblanketten, udfylde den og sende den til Sekretariatet senest fredag den 23. juni. Husk det nu!
Når Sekretariatet har modtaget din tilmelding og godkendt din ansøgning, modtager du nogle dage før afgang besked om opsamlingstider, billetter og alt muligt andet af absolut nødvendig karakter.
Alle tider er ca. tider, og der skal tages forbehold for ændringer. Præcise tider vil fremgå i bekræftelsesbrevet, som bliver sendt ud i ugen op til weekenden.
HUSK!
Hvis du er tilmeldt denne ungdomstur – så er du også automatisk tilmeldt turen på Bakken om lørdagen. Du skal altså IKKE tilmelde dig denne aktivitet særskilt.

Detaljer

Start:
18 august, 2017 - 18:00
Slut:
20 august, 2017 - 14:00

Arrangør