Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ungdomscamp på Lanzarote

25 maj, 2012

Gratis

FÆLLESSKAB, MOTION, LIVSGLÆDE
– Det er nøgleordene for en herlig tur, som ‘Familier med kræftramte børn’ arrangerer for en flok unge medlemmer i aldersgruppen på 14 – ca. 20 år.
 
Du kan få en stor oplevelse på den kanariske vulkanø Lanzarote, hvis du stadig er i behandling for kræft eller indenfor de seneste ca. tre år har afsluttet din behandling.
Du kan dog også deltage, hvis du efter afsluttet behandling har fået konstateret væsentlige fysiske og/eller psykiske senvirkninger og har været ude af behandling udover de ca. tre år.
 
Du og/eller din familie skal være medlem af Foreningen, du skal have gyldigt pas og helbredsmæssigt være så stabil, at der kan tegnes en rejseforsikring.
 
Netværksscamp
Det tærer på både energi og humør at være i behandling eller inden for kortere tid at have afsluttet behandlingen – eller måske skal lære at håndtere og leve med senvirkninger.
 
Det vil denne camp på Club La Santa gerne lave om på. Her får du rig lejlighed til at udveksle erfaringer og danne netværksgrupper med andre, der er eller har været i samme situation som dig selv. Et stærkt fællesskab skaber større livsglæde!
 
Aktiviteter og afslapning
Med mere end 30 forskellige sportsaktiviteter er der nok at gå i gang med på Club La Santa. Til at styre løjerne har vi allieret os med nogle unge friske undervisere fra Københavns Idrætsefterskole, og de vil under opholdet være jeres aktivitetscoaches og hyggeonkler.
 
Programmet for campen skrues sammen udfra den endelige sammensætning af deltagerne. Der vil også være erfarne guider på udflugterne, når vi skal udforske den smukke vulkanø. Herudover vil der være et par voksne repræsentanter fra FMKB med på turen som tovholdere. På stedet vil en erfaren læge være behjælpelig, hvis der måtte opstå behov herfor.
 
En tørstig cigar
Det kræver en hel del dyrebare dråber brændstof at sende en cigar på 85.000 kg op i luften og flyve den til De Kanariske Øer, og det koster også lidt at huse og bespise en flok unge på Lanzarote. Derfor er det desværre nødvendigt at opkræve et beløb på kr. 1.300,- pr. deltager.
 
All inclusive
Udover et passende antal lomme-euro skal du ikke bekymre dig om andre udgifter. Egenbetaling dækker således rejseforsikring, bus, flyrejse, transfers, ophold i lejligheder, samtlige måltider, aktiviteter og udflugter.
 
Billund eller Kastrup?
Det er endnu ikke fastlagt hvor i Danmark afrejsen og hjemkomst finder sted, men det bliver enten Billund eller Kastrup. Uanset hvor det bliver, sørger Foreningen for opsamling og afsætning med bus for deltagere fra enten Øst- eller Vestdanmark.
 
Hvad nu?
Du skal meddele dine forældre, at du skal et smut til Lanzarote. Du skal vise dem den udfyldte tilmeldingsblanket, og du skal sende den til Sekretariatet hurtigst muligt og inden fredag den 30. marts. I god tid før afrejse modtager du yderligere oplysninger med program etc.
 
Ved overtegning forbeholder FMKB sig ret til at prioritere blandt alle rettidigt tilmeldte.
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
25 maj, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør