Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ungdomscamp på Lanzarote

30 maj, 2014

Gratis

Er du eller din familie medlem af ‘Familier med kræftramte børn’, er du selv mellem 14 og ca. 20 år, og er du stadig i den afsluttende del af behandlingsforløbet for kræft, eller har du indenfor de seneste ca. tre år afsluttet din behandling, har du muligheden for at kunne komme med på en helt forrygende tur til den kanariske vulkanø Lanzarote og Club La Santa.
 
Du kan også deltage, hvis du efter afsluttet behandling har fået konstateret væsentlige fysiske og/eller psykiske senvirkninger og har været ude af behandling udover de ovennævnte ca. tre år.
 
Bemærk også lige, at du skal have gyldigt pas og helbredsmæssigt være så stabil, at der kan tegnes den nødvendige rejseforsikring.
 
Ved overtegning til turen vil deltagere, der ikke tidligere har været med FMKB på Lanzarote og Club La Santa naturligvis blive prioriteret først.
 
Netværkscamp
Det tærer på både energi og humør at være i behandling eller inden for kortere tid at have afsluttet behandlingen – eller måske skal lære at håndtere og leve med senvirkninger.
 
På denne camp får du rig lejlighed til at udveksle erfaringer og danne netværksgrupper med andre, der er eller har været i samme situation som dig selv. Et stærkt fællesskab skaber større livsglæde!
 
Aktiviteter og afslapning
Med mere end 30 forskellige sportsaktiviteter er der nok at gå i gang med på Club La Santa.
 
Til at styre løjerne har vi allieret os med nogle unge friske undervisere og kompetente instruktører. De vil under hele turen og opholdet være både jeres aktivitetscoaches og aktive hyggeonkler.
 
Programmet for campen skrues sammen ud fra den endelige sammensætning af deltagerne.
 
Der vil også være erfarne guider på udflugterne, når vi skal udforske den smukke vulkanø.
 
Herudover vil der være et par voksne repræsentanter fra FMKB med på turen som tovholdere.
 
På stedet vil en erfaren læge være behjælpelig, hvis der måtte opstå behov herfor.
 
En tørstig cigar
Det kræver en hel del dyrebare dråber brændstof at sende en cigar på 85.000 kg op i luften og flyve den til og fra De Kanariske Øer, og det koster også lidt at huse og bespise en flok unge på Lanzarote. Derfor må vi desværre opkræve et beløb på kr. 1.300,00 pr. deltager som egenbetaling.
 
All inclusive
Udover et passende antal lomme-euro skal du ikke bekymre dig om andre udgifter. Egenbetalingen dækker således rejseforsikring, opsamlings- og afsætningsbus i Danmark, flyrejse, transfers, ophold i lejligheder, samtlige måltider, aktiviteter og udflugter.
 
Udrejse og hjemkomst i Billund
Afgang meget tidligt fredag morgen den 23. maj fra Billund Lufthavn og hjemkomst samme sted først på aftenen fredag den 30. maj.
 
Foreningen sørger for opsamling og fælles transport med bus for deltagere fra/til Sjælland.
 
Hvad nu?
Du skal meddele dine forældre, at du skal et smut til Lanzarote. Du skal vise dem den udfyldte tilmeldingsblanket, og sende den til Sekretariatet hurtigst muligt og senest mandag den 7. april.
 
I god tid før afrejse modtager du yderligere oplysninger med program, opsamling, tidspunkter etc.
 
Ved overtegning forbeholder FMKB sig ret til at prioritere blandt alle de rettidigt tilmeldte.
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
30 maj, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør