Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tur til Bakken 2021

21 august, 2021 - 11:30 - 22:00

Gratis

En sommerdag på Bakken

lørdag den 21. august fra kl. 11.30

’Familier med kræftramte børn’ og A/S Dyrehavsbakken inviterer alle familier med kræftramte børn fra hele landet, til en dejlig dag i verdens ældste forlystelsespark.
Dyrehavsbakken eller i folkemunde blot kaldet Bakken, blev grundlagt for mere end 430 år siden med Kirsten Piils Kild. I dag er Bakken et fornemt eksempel på ægte dansk folkelighed og hygge.

En gratis dag på Bakken

Entré til Bakken har altid været gratis, og så er det ellers bare om at komme ind og boltre sig i parkens mange forlystelser, caféer, ishuse osv., samt Korsbæk naturligvis.
Bakkens forlystelser og boder er åbne fra kl. 12.00 – 22.00. Deltagerkuverter med turbånd og spisebilletter udleveres mellem 11.30 og 12.30.
Lige indenfor Bakkens hovedindgang, bliver der opstillet borde i tidsrummet mellem kl. 11.30 og 12.30, hvor man ved ankomst får udleveret en kuvert med turbånd og spisebilletter, samt en spændende konkurrence for alle børn.
Turbåndet giver fri adgang til alle Bakkens kørende forlystelser i løbet af dagen.
I tidsrummet mellem 12.00-15.00 bestemmer I selv, hvornår I vil spise på den anviste restaurant, der står på de udleverede billetter i kuverten.
Der bliver serveret den samme lækre familiebuffet i alle de tre restauranter, som kun har åben mellem 12.00-15.00, for inviterede af FMKB.
Drikkevares købes for egen regning og betales direkte i restauranten.

Hvem kan deltage?

Lørdag den 21. august er Bakken også åben for andre gæster, men da de fleste aktiviteter foregår udendørs, og da vi spiser i lokaler som vi har helt for os selv mellem kl. 12.00 og 15.00, er risikoen for smitte begrænset.
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. Dvs. børn og unge, der har eller har haft kræft og deres raske søskende samt deres forældre kan deltage. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med til denne aktivitet.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der alle har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge, samt støttemedlemmer. Blot må vi bede disse om selv at sørge for transporten ud og hjem. Deltagelse i gratis fælles transport er således forbeholdt vores medlemmer.

Fælles transport

FMKB tilbyder gratis fælles transport for alle jyske og fynske familiemed­lemmer med opsamling i Aarhus, Vejle og Odense. Busserne kører retur fra Bakken kl. 17.00
Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt, samt at der naturligvis kun vil blive arrangeret fælles transport, hvis der er tilstrækkelig interesse herfor.
Tilmelding
Udfyld allerede i dag tilmelding nederst på siden – og allersenest  fredag den 6. august.
Husk!  at krydse af, om man ønsker at deltage i fælles transport eller vælger at køre selv til/fra Bakken.
Efter tilmeldingsfristen, vil alle rettidige tilmeldte deltager modtage et bekræftelsesbrev over mail, samt lidt praktiske info om dagen.
Information om fælles transport vil ligeledes blive sendt ud på mail, efter sidste tilmeldingsfrist.

HUSK! – Tilmeldingen sendes hurtigst muligt og senest fredag den 6. august.
HUSK alle de ønskede oplysninger, når du tilmelder dig og din familie til arrangementet.
Vi ses til en forrygende dag på Bakken!

Hilsen fra

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
21 august, 2021
Tidspunkt:
11:30 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside