Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Topfodbold på Vestegnen

26 april, 2015

Gratis

Brøndby IF og FMKB tilbyder nu et større antal gratis billetter til en spændende hjemmekamp på Brøndby Stadion, og hvis du og din familie har lyst til at tilbringe et par dejlige timer sammen med fodboldglade tilskuer og andre medlemmer fra FMKB, så er chancen her.
 
På Foreningens Sekretariat kan I bestille billetter til følgende kamp:
 
Søndag den 26. april:  Brøndby IF – FC Vestsjælland
 
Spilletidspunktet for kampen er endnu ikke fastlagt,  da TV transmissionen og andre forhold inden kampdagen har stor indflydelse på spilletidspunktet. Det endelige spilletidspunkt kan umiddelbart før kampdagen ses enten i dagspressen eller på : www.brondby.com
 
Gang i tribunerne og fart på banen
Èt er at overvære en superligakamp i fjernsynet, men noget andet er at følge den live fra tribunerne, hvorfra der overalt er et glimrende overblik over hele banen. Så kom og følg dansk topfodbold, når det er allerbedst.
 
Da kampen vil blive overværet af flere tusinde tilskuer, kan gældende isolationsregler desværre ikke overholdes.
 
Tilmelding
Selvom vi har fået doneret et større antal billetter, er der dog grænser for hvor mange Foreningen kan sende på Brøndby Stadion, der ganske vist er Danmarks næststørste stadion med en kapacitet på 28.000 tilskuer, heraf 23.400 siddepladser. Derfor vil det være en glimrende idé at sende tilmeldingskuponen så hurtigt om muligt. Husk at krydse af hvor mange billetter I ønsker fremsendt ca. en uges tid før, kampen finder sted. Billetterne tildeles efter først-til-mølle princippet.
 
Vejviser til Brøndby Stadion
Det er ikke alle, der tidligere har været på Brøndby Stadion, heller ikke engang de fodboldinteresserede, der bor øst for Valby Bakke – så derfor denne lille information:
 
Brøndby Stadion ligger på Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby.
 
En nøjagtig position og rutebeskrivelse kan bl.a. ses på Krak eller andre gængse vejvisere på Internettet.
 
Med venlig hilsen og god fornøjelse på Brøndby Stadion
Familier med kræftramet børn

Detaljer

Dato:
26 april, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør