Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Topbrag i Brøndby!

11 december, 2016

Ulvene kommer til Brøndby! Se et topbrag på Brøndby Stadion hvor to af Superligaens hold tørner sammen for at sikre sig de tre vigtige point i kampen om at forblive en del af toppen.
Der er altid masser af dramatik og kamp til stregen, når der spilles Alka Superliga på Brøndby Stadion. Det bliver der helt sikkert også søndag den 11. december, hvor Brøndby IF tager imod ulvene fra FC Midtjylland.
Her bliver det interessant at se, om BIF cheftræner Alexander Zornigers mandskab med Pukki i spidsen kan passere Frederik Rønnow i FC Midtjyllands mål eller om Jess Thorup og hans FCM-gutter har glæden, viljen og modet til at nappe nogle points ovre på Sjælland.
Brøndby IF og FMKB tilbyder et større antal gratis billetter til en meget spændende superligakamp på Brøndby Stadion, og hvis du og din familie har lyst til at tilbringe et par dejlige timer sammen med fodboldglade tilskuere og andre medlemmer fra FMKB, så er chancen her.
Gang i tribunerne og fart på banen
Ét er at overvære en superligakamp i fjernsynet, noget helt andet er at følge den live fra tribuner, hvorfra der overalt er et glimrende overblik over hele banen.
Så kom og følg dansk topfodbold, når det er allerbedst.
Da kampen vil blive overværet af flere tusinde tilskuere, kan gældende isolations-regler desværre ikke overholdes.
Tilmelding
Selv om vi har fået doneret et større antal billetter, er der dog grænser for hvor mange Foreningen kan sende på Brøndby Stadion, der ganske vist er Danmarks næst største stadion med en kapacitet på 28.000 tilskuere, heraf 23.400 siddepladser.
Derfor vil det være en glimrende idé at sende tilmeldingskuponen så hurtigt som muligt. Husk at krydse af hvor mange billetter, I ønsker fremsendt ca. en uges tid før, kampen finder sted. Billetter tildeles efter først-til-mølle princippet.
Her ligger Brøndby Stadion
Brøndby Stadion ligger på Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby.
En nøjagtig position og rutebeskrivelse kan bl.a. findes via GPS eller ses på Krak og andre gængse vejvisere på Internettet.

Detaljer

Dato:
11 december, 2016

Sted

Danmark

Arrangør