Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tørningspillet opfører Mordet i Julstrup

5 december, 2018 - 19:00 - 21:00

Et af julens store mysterier bliver måske løst i årets julespil, når Tørningspillet opfører Mordet i Julstrup i aktivitetsladen på Tørning Mølle onsdag den 5. december kl. 19.00
’Familier med kræftramte børn’ og ’Teater og Musikgruppen Tørning Mølle’ inviterer medlemsfamilier og andre til at deltage i opklaringen af et af tidens store mysterier, når Tørningspillet holder generalprøve på julespillet ’Mordet i Julstrup’. Den 5. december er det for koldt til at benytte friluftsscenen, så stykket ruller over scenen inde i Aktivitetsladen i Tørning Mølle.
Mordet i Julstrup
Blandt beboerne på plejehjemmet i Julstrup er stemningen på 0-punktet. Der er ingen, der kommer og besøger dem, og når man ikke til jul kan være sammen med dem, man holder af, kan man lige så godt springe julen over.
Den dårlige stemning spreder sig til loftet, hvor nisserne holder til. Og da de ikke tør se efter, hvad der er sket, tilkalder de nissedetektiverne Sherlock og Holmes, der finder flere spor, som desværre ikke har noget med det hele at gøre.
Nede hos beboerne bliver stemningen forværret, og inspireret af de to detektiver sniger en nissepige sig ned i stuerne for at opklare sagen. Er der begået et mord, eller er der noget helt andet på færde på plejehjemmet? Mon ikke nissepigen og nissedetektiverne opklarer sagen, så alle kan fejre julen i højt humør?
Julelækkerier i pausen
I pausen byder FMKB på æbleskiver med gløgg/kaffe eller saftevand. Øvrige drikkevarer kan købes på stedet for egen regning.
Kun for FMKB
FMKB råder over alle pladser i Aktivitetsladen, og alle medlemsfamilier kan således trygt deltage. Bedsteforældre og godkendte besøgsvenner samt personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne denne aften.
Tilmelding
Tilmelding sker ved at udfylde og indsende vedhæftede tilmeldingsblanket hurtigst muligt og senest fredag den 16. november.

Detaljer

Dato:
5 december, 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Tørning Mølle
Tørningvej 6
Vojens, 6500 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside