Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tørningespillet

9 juni, 2016 - 12 juni, 2016

Musicalen er skrrevet af Anders Bo Thorsted og Søren Lau Hermansen, der har stor erfaring med opsætning af ungdomsmusicals. “Texas Walker Ranger” er en crazymusical, hvor der er fuld fart over feltet, når hele persongalleriet folder sig ud.
I stykket oplever man instruktøren ‘Bitten Bier von Trier’, den allermest frygtede bankrøver i det vilde vesten ‘John John Gun Gun’, den fordrukne indianer ‘Løber med halv vind’, glædespigen ‘Lucky Lucy’ og mange andre.
Stykket er fyldt med masser af underfundig humor og nogle kradse kommentarer til vor tids samfund. Men det er også lagkagekomik og corny kærlighed – og naturligvis masser af sange og god musik.
Inden forestillingen byder FMKB på en lækker Mølle-buffet med dessert samt gratis drikkevarer – dette er som sædvanlig gratis for alle deltagere.
Inden picnic´en er der mulighed for at få en lokalkendt til at vise rundt og fortælle den spændende historie om Tørning Mølle.
Hvem kan deltage?
Alle medlemsfamilier, CanTeen- og “Senvirknings”-medlemmer samt personale på børnekræftafdelingerne kan deltage.
Bedsteforældre og besøgsvenner til børnene blandt vore familiemedlemmer er også meget velkomne denne aften.
Arrangementet er således forbeholdt deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse for­udsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.

Detaljer

Start:
9 juni, 2016
Slut:
12 juni, 2016

Arrangør