Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tivoli 2020

4 september, 2020 - 11:00 - 17:00

Gratis

Fredag den 4. september fra kl. 11.00 – 17.00 byder vi alle medlemsfamilier velkommen til en herlig dag i Danmarks næstældste og verdensberømte forlystelsespark
Fredag den 4. september vil der også være andre gæster i haven, og alle gældende isolationsregler kan således ikke overholdes. Men, da rigtig mange af aktiviteterne foregår udendørs, og vores besøg finder sted på en dag og i et tidsrum med et begrænset antal øvrige besøgende, vil smitterisikoen være begrænset.
Der er fri adgang til TIVOLI, og alle deltagere vil modtage værdikuponer og turpas, der giver gratis adgang til de kørende forlystelser i hele TIVOLI.

Frokost

Her kan man kan vælge mellem mange restauranter og spisesteder med forskellige. De værdikort I får ud delt har værdi af kr. 100,00, og ønsker man ikke at spise frokost, kan kuponen anvendes til anden mad og drikke eller fornøjelser – helt efter eget valg i en af TIVOLIs mange
forretninger og boder. Forbrug derudover vil som vanligt være for egen regning.
Er man underlagt særlige isolationsregler, vil man ikke modtage værdikuponer, men spise en gratis frokostmenu, i en anvist restaurant som man får adgang til. Her vil billetterne ligger i den udleveret kuvert på arrangementsdagen.

Hvem kan deltage?

Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne.
Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med.
De i relation til isolationsbestemmelserne ”godkendte” besøgsvenner (børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet.
Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organisationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge.
Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage, det er tilstrækkeligt at tilhøre målgruppen.
Vi håber, at specielt de isolerede børn og deres familier vil deltage og få nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra.
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.

Tilmelding og betaling

Tilmelding til arrangementet, forgår ved at gå ind på vores hjemmeside og under invitationen til arrangementet finder du nederst på siden online tilmelding.
Samtidig med jeres tilmelding bedes I overføre kr. 100 pr tilmeldt deltager til foreningens konto: MobilePay 293616 og husk at skrive jeres navn samt antallet af deltagere. og ‘TIVOLI’
Sidste tilmelding er torsdag den 13. august.
Husk at skrive dit navn og e-mail nederst inden du trykker ‘deltag’
(vi beklager de mange felter. Vi arbejder på at gøre det nemmere for jer)
Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, vil I efter sidste tilmeldingsfrist modtage de sidste praktiske oplysninger over mail.
Værdikort og turbånd mm, vil I skulle afhente på dagen i Tivoli hos repræsentanter fra FMKB.
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 100,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af vores samlede omkostninger til bl.a. forplejning, fælles bustransport m.v., som er en del af hele dagens arrangementspakke.

Gratis fælles transport

I erkendelse af at det både kan være dyrt og besværligt for vores fynske og jyske medlemmer at komme til og fra TIVOLI i København, har vi besluttet at tilbyde gratis fælles transport, men kun til medlemmer af foreningen. Transporten vil naturligvis foregå i busser, som vi får helt for os selv.
Vi skal udtrykkeligt gøre opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt.
Familier med kræftramte børn tager selvfølgelig ansvar for medlemmernes ve og vel. Derfor følger vi regeringens COVID-19 anbefalinger og retningslinjer i alle vores arrangementer.
 
Mange hilsener og på gensyn i TIVOLI,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
4 september, 2020
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Tivoli
Vesterbrogade 3
København V, 1630 Danmark
Telefon:
+45 33151001
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside