Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tilbage til livet, København

4 maj, 2013

Gratis

Forældre til et kræftramt barn oplevede en meget stor forandring af deres liv og hele familiens situation, da deres barn i sin tid blev diagnosticeret med en kræftsygdom. Forude ventede et behandlingsforløb på måske flere år, som påvirkede mange aspekter i familiens tilværelse.
 
Det er vores erfaring, at det også kan være problematisk at vende tilbage til det “normale” liv, når barnet har afsluttet den intensive behandling og er på vej til at blive erklæret raskt.
 
Efter flere år i behandlingsmiljøet skal familien nu skabe en almindelig hverdag uden hjælp og støtte fra kræftafdeling, læger, hospitalspersonale og andre fagpersoner. Opmærksomheden og forståelsen fra omverdenen bliver mindre, og mange både praktiske og følelsesmæssige spørgsmål kan presse sig på, når man atter selv skal tage fuld kontrol over tilværelsen.
 
På en Temadag lørdag den 4. maj vil Foreningens egen psykolog, Kirsten Lysgaard lægge op til debat om en række relevante emner og spørgsmål, som bl.a. vil være:
 
 
Temadagen er tilrettelagt primært for forældre med et barn eller en ung, der har afsluttet den intensive del af kræftbehandlingen indenfor de seneste ca. to år.
 
Formen på temadag vil være en vekselvirkning imellem oplæg, diskussion og gruppearbejder. Der vil også være rig lejlighed til uden for “programpunkterne” at udveksle erfaringer med andre deltagere i samme situation.
 
‘Familier med kræftramte børn’ vil nogle få måneder efter denne Temadag invitere alle deltagerne til en opfølgningsdag.
 
Deltagelse i Temadagen er gratis og omfatter al forplejning i løbet af dagen.
 
 
Tid
Lørdag den 4. maj 2013 kl. 09.30 – 17.30.
 
Sted
Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV.
 
Tilmelding
Tilmelding skal være modtaget på Sekretariatet senest mandag den 15. april.
 
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
4 maj, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør