Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tilbage til livet, Horsens

27 oktober, 2012

Gratis

Forældre til et kræftramt barn oplevede en meget stor forandring af deres liv og hele familiens situation, da deres barn i sin tid blev diagnosticeret med en kræftsygdom. Forude ventede et behandlingsforløb på måske flere år, som påvirkede mange aspekter i familiens tilværelse.
 
Det er vores erfaring, at det også kan være problematisk at vende tilbage til det “normale” liv, når barnet har afsluttet den intensive behandling og er på vej til at blive erklæret raskt.
 
Efter flere år i behandlingsmiljøet skal familien nu skabe en almindelig hverdag uden hjælp og støtte fra kræftafdeling, læger, hospitalspersonale og andre fagpersoner. Opmærksomheden og forståelsen fra omverdenen bliver mindre, og mange både praktiske og følelsesmæssige spørgsmål kan presse sig på, når man atter selv skal tage fuld kontrol over tilværelsen.
 
På en Temadag vil Foreningens egen psykolog, Kirsten Lysgaard lægge op til debat om en række relevante emner og spørgsmål, som bl.a. vil være:
 
 
Temadagen er tilrettelagt primært for forældre med et barn eller en ung, der har afsluttet den intensive del af kræftbehandlingen indenfor de seneste ca. to år.
 
Forløbet vil være oplæg, åben diskussion og gruppearbejder. Der vil være rig lejlighed til også uden for “programpunkterne” at udveksle erfaringer med andre deltagere i samme situation.
 
‘Familier med kræftramte børn’ vil efterfølgende invitere alle deltagerne til et nyt opsamlende møde i forlængelse af denne Temadag.
 
Deltagelse i Temadagen er gratis og omfatter også al forplejning i løbet af dagen.
 
Tid
Lørdag den 27. oktober 2012 kl. 09.30 – 17.30.
 
Sted
Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8600 Horsens.
 
Tilmelding
Tilmelding skal være modtaget på Sekretariatet senest mandag den 1. oktober.
 
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
27 oktober, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør