Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tilbage til livet, Horsens

16 november, 2013

Gratis

Forældre til et kræftramt barn oplevede en meget stor forandring af deres liv og hele familiens situation, da deres barn i sin tid blev diagnosticeret med en kræftsygdom. Forude ventede et behandlingsforløb på måske flere år, som påvirkede de fleste aspekter i familiens tilværelse.
 
Det er vores erfaring, at det kan være problematisk at vende tilbage til det “normale” liv, når barnet har afsluttet den intensive behandling og er på vej til at blive erklæret raskt.
 
Efter flere år i behandlingsmiljøet skal familien nu skabe en almindelig hverdag uden hjælp og støtte fra kræftafdeling, læger, hospitalspersonale og andre fagpersoner. Opmærksomheden og forståelsen fra omverdenen bliver mindre, og mange både praktiske og følelsesmæssige spørgsmål kan presse sig på, når man atter selv skal tage fuld kontrol over tilværelsen.
 
På en Temadag lørdag den 16. november vil Foreningens egen psykolog Kirsten Lysgaard lægge op til debat om en række relevante emner og spørgsmål, som bl.a. vil være:
 
 
Temadagen er tilrettelagt primært for forældre med et barn eller en ung, der har afsluttet den intensive del af kræftbehandlingen indenfor de seneste ca. to år.
 
Formen på temadag vil være en vekselvirkning imellem oplæg, diskussion og gruppearbejder. Der vil også være rig lejlighed til uden for “programpunkterne” at udveksle erfaringer med andre deltagere i samme situation.
 
‘Familier med kræftramte børn’ vil nogle få måneder efter denne Temadag også invitere alle deltagerne til en opfølgningsdag.
 
Deltagelse i Temadagen er gratis og omfatter al forplejning i løbet af dagen.
 
Tid
Lørdag den 16. november 2013 kl. 09.30 – 17.30.
 
Sted
Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens.
 
Tilmelding
Tilmelding skal være modtaget på Sekretariatet senest fredag den 1. november.
 
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
16 november, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør

Dine informationer er modtaget

Vi takker for de indsendte informationer. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@fmkb.dk