Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tilbage til det normale liv

6 september, 2014

Gratis

Som annonceret i invitationerne til omtalte Temadage, tilbyder “Familier med kræftramte børn” nu en opfølgningsdag for disse deltagere.
 
Denne afholdes på Scandic Bygholm, Schüttesvej 6, 8600 Horsens – og tidspunktet er:
 
Lørdag den 6. september 2014 kl. 09.30 – 16.00
 
Hvordan er det gået?
I oplæg, diskussion og gruppearbejder kom de oprindeligt afholdte Temadage ind på en lang række af de vigtige spørgsmål og mange af de udfordringer, der opstår efter den intensive behandling, og familien atter kan finde vjen mod et normalt liv.
 
For de fleste forældre er det en længerevarende proces at vende tilbage til det normale liv efter op til tre års næsten konstante tilstedeværelser i behandlingsmiljøet hvor en stor del af famiilens dagligdag har været bestemt af og støttet  af læger, hospitalsperonale og andre fagpersoner. Det sociale liv har været stillet stand by, ligesom mange praktiske og følelsesmæsige spørgsmål har måttet udskydes.
 
Opfølgningsdag med øvelser
Til stede på Opfølgningsdagen vil også denne gang være Foreningens egen psykolog, Kirsten Lysgaard og en FMKB repræsentant, der vil guide deltagerne gennem dagen.
 
Efter en  runde med opsamling af, hvad der er sket for deltagerne siden sidst, vil Kirsten Lysgaard holde et kort oplæg og skitsere nogle øvelser i forhold til bl.a.:
 
De tilhørende øvelser vil være enkle udgaver af mindfulness og afspænding, så medbring gerne liggeunderlag, tæppe og pude.
 
Deltagelse i Opfølgningsdagen er gratis og omfatter al forplejning  løbet af dagen.
 
Tilmelding
Tilmelding skal være modtaget på Sekretariatet senest fredag den 29. august.
 
Med venlig hilsen og på gensyn
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
6 september, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør