Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Sound of Music

26 maj, 2018 - 16:00 - 19:00

Vidunderlig musicalklassiker
Den unge novice Maria lever i et kloster i de østrigske alper, men med sin milde og lyse natur har hun svært ved at følge klostrets strenge regler og bliver derfor guvernante hos enkemanden kaptajn von Trapp og hans syv børn.
Kaptajn von Trapp tror på streng disciplin, og Marias ankomst bliver et vendepunkt, ikke mindst for alle børnene.
Maria smitter alle med sin livsglæde, sin ungdom, sit lattermilde væsen og sin musikalitet. Børnene får et helt nyt syn på tilværelsen, og samtidig blomstrer kærligheden mellem den unge novice og den strenge kaptajn. Alt tegner lyst og lykkeligt for den store familie, men nazismens mørke skyer nærmer sig faretruende, og familien må flygte over bjergene til en ny fremtid.
Kun os i Aalborg Teater
Alle 433 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til inviterede af ’Familier med kræftramte børn’, og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familier med et barn i intensiv behandling trygt opleve den kendte og ikoniske musical.
Bedsteforældre, godkendte besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne til at overvære forestillingen.
Selv om vi disponerer over hele salen, bliver der sikkert rift om billetterne, og derfor tilråder vi hurtig tilmelding. Billetter vil blive tilsendt nogle dage før forestillingen.
Sidste tilmelding er fredag den 4. maj.

Detaljer

Dato:
26 maj, 2018
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Aalborg teater
Jernbanegade 11
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside