Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Take That

1 oktober, 2015

Gratis

En koncert med Take That er både en musikalsk og en spektakulær oplevelse. Take That er kendt for overdådige shows, som har inkluderet alt fra luftakrobater og en væg af vand til hologrammer og en 20 meter høj robot.
 
Med den nuværende turné fejrer gruppen 25-års jubilæum, og publikum kan forvente en helt unik oplevelse samt en perlerække af gruppens utallige hits gennem tiderne plus nogle helt nye sange.
 
Efter den første koncert på turnéen i Glasgow skrev The Herald:” Hvis de fortsætter med at lave koncerter, som de gjorde i aftes, vil de ganske enkelt blive ved med at regere popverdenen”.
 
Det er  samme koncert, publikum kan overvære i Jyske Bank Boxen, og det bliver spændende at se og høre Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen i topform.
 
Dørene åbner kl. 17.30 koncerten starter kl. 20.00 og slutter ca. 22.00.
 
Først-til-mølle
“Familier med kræftramte børn” har fået tildelt et stort antal biletter, men helt sikkert ikke tilstrækkeligt til at vi igen kan tilgodese alle tilmeldinger. Derfor anvender vi også denne gang det kendte og retfærdige “først-til-mølle-princip” hvor det gælder om at være hurtig med tilmeldingen, hvis man vil være sikker på at få en stor oplevelse med Storbritanniens største boyband gennem tiderne.
 
Tilmelding
Som nævnt anbefaler vi meget, meget hurtig timelding – og allerhelst omgående. Deltagelse i koncerten er gratis. Normale billetpriser kr. 400,- / kr. 660,-
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
1 oktober, 2015
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør