Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Superligakamp: Brøndby IF mod OB

22 oktober, 2018 - 19:00 - 21:00

Superligaen er godt i gang og mandag den 22. oktober kl. 19.00 inviterer FMKB til en spændende kamp mellem Brøndby IF og OB
Den 22. oktober er Superligaen nået til 13. spillerunde, og her bliver det spændende at se, om Brøndby stadig ligger i toppen af Superligaen, og om OB har fået sig vristet fri af bunden.
Kan Brøndbys midtbane med Mukhtar og Tibbling spille op til den polske målmager Kamil Wilczek, og kan cheftræner Alexander Zorniger få tropperne til at yde det allerbedste. I kampen om vigtige points skal OBs cheftræner Jakob Michelsen blæse til angreb og håbe på, at bl.a. Nicklas Helenius får netmaskerne til at blafre.
Brøndby IF og FMKB stiller billetter til rådighed, hvor der kan opleves en meget spændende superligakamp på Brøndby Stadion. Så, hvis du og din familie har lyst til at tilbringe et par dejlige timer sammen med fodboldglade tilskuere og andre medlemmer fra FMKB, så er chancen her.
Underholdende tacklinger på tribunerne
Ét er at overvære en superligakamp i fjernsynet, noget helt andet er at følge den live fra tribunerne, hvor der altid er masser af underholdning. Så kom og følg dansk topfodbold, når det er allerbedst og mest intenst. Kampstart er berammet til kl. 19.00 men kan blive ændret. Alle tilmeldte får besked så hurtigt som muligt. Da kampen vil blive overværet af flere tusinde tilskuere, kan gældende isolations-regler desværre ikke overholdes.
Tilmelding
Selv om vi har fået doneret et større antal billetter, er der dog grænser for hvor mange Foreningen kan sende på Brøndby Stadion, der ganske vist kan rumme ikke mindre end 28.000 tilskuere.
Derfor skal du sende tilmeldingskuponen så hurtigt som muligt og senest onsdag den 3. oktober. Husk at krydse af hvor mange billetter, I ønsker tilsendt ca. en uges tid før kampen finder sted. Billetter tildeles efter først-til-mølle princippet.
 

Detaljer

Dato:
22 oktober, 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside