Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Superliga på Vestegnen II

25 november, 2012

Gratis

De gul/blå superligaspillere fra Vestegnen og ikke mindst de mange Brøndby-fans ser frem til et lunt efterår oven på et lidt køligt forår.
 
Med cheftræner Auri Skarbalius i spidsen skal holdet pudse støvlerne, trimme bentøjet og skærpe sigtekornet for at få nogle flere points på tavlen.
 
I november tilbyder Brøndby IF og ‘Familier med kræftramte børb’ gratis billetter til to hjemmekampe på Brøndby Stadion, og hvis du og din familie har lyst til at tilbringe et par dejlige timer sammen med fodboldglade tilskuere og andre medlemmer fra FMKB, så får I chancen her.
 
På Foreningens Sekretariat kan I bestille billetter til følgende kampe:
 
Søndag den 4. november:                 Brøndby IF – OB

Søndag den 25. november     :          Brøndby IF – AC Horsens
 
Spilletidspunktet for kampene er endnu ikke endeligt fastlagt, men følg løbende med i dagspressen eller på hjemmesiden: www.brondby.com
 
Gang i tribunerne og fart på banen
Ét er at overvære en superligakamp i fjernsynet, noget helt andet er at følge den live fra tribuner, hvorfra der overalt er et glimrende overblik over hele banen. Så kom og følg dansk superliga fodbold, når det er bedst. Efterårsprogrammet på Brøndby Stadion ser ud til at indeholde nogle meget spændende kampe!
 
Tilmelding
Selv om vi har fået doneret et stort antal billetter, er der dog grænser for hvor mange Foreningen kan sende på Brøndby Stadion, der ganske vist er Danmarks næststørste stadion med en kapacitet på 29.000 tilskuere, heraf 23.400 siddepladser.
 
Derfor vil det være en glimrende idé at sende tilmeldingskuponen så hurtigt som muligt. Husk at krydse af, hvilke kampe I vil se og hvor mange billetter, I ønsker fremsendt til den enkelte kamp ca. en uges tid før, kampen finder sted.
 
Vejviser til Vestegnen
Det er ikke alle, der tidligere har været på Brøndby Stadion, heller ikke engang de fodboldinteresserede, der bor øst for Valby Bakke – så derfor denne lille information:
 
Brøndby Stadion ligger på Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby.
 
En nøjagtig position og rutebeskrivelse kan bl.a. ses på Krak eller andre gængse vejvisere på Internettet.
 

Med venlig hilsen og god fornøjelse på Brøndby Stadion

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
25 november, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør