Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Store Mededag for 12. gang

1 september, 2012

Gratis

I år skal vi igen kaste snøren ud i søens vand i de smukke naturomgivelser lige ved Karup Å, en sø med masser af fisk og rigtig gode faciliteter på land.
 
Det er Skyggehale Lystfiskersø, der ligger i Engesvang. Og Engesvang ligger ca. midt mellem Silkeborg og Ikast.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har hele dagen fået eneret på den absolut største og mest fiskevenlige af søerne. Læs selv mere på: www.skyggehale.dk

Store Mededag er for fiskeinteresserede i alle aldersklasser og for alle andre interes­serede i lige så mange aldersklasser. Hvis man er sikker på, at der går kludder i snø­ren, er der masser af aktiviteter, underholdning og konkurrencer på landjorden.
 
Så du behøver ikke at være interesseret i lystfiskeri, at spise fisk, at røre ved dem eller noget andet med fisk for at deltage og få en stor oplevelse og en hyggelig dag.
 
Store Mededag er nemlig også meget andet end fiskeri.
 
For alle fiskere
Hver person må kun fiske med én stang, men du må selv bestemme, hvad den er lavet af. Du må også selv om, hvad du putter på linen. Spinner, flue, orm, whopler, Power Bait eller alt muligt andet, som du tror, har fiskenes interesse.
 
I løbet af dagen er der konkurrencer om, hvem der fanger den største, den mindste, flotteste, mest besværlige og morsomme fisk. Der er naturligvis flotte præmier til alle børnene, også til dem, der måske synes, at det er synd at fange fiskene.
 
Husk at medbringe dit eget grej. Der vil være professionelle instruktører til stede, som med ormevante fingre vil hjælpe de mindre kyndige med råd og dåd.
 
Denne dag bliver “vores” sø suppleret med ekstra mange store og sultne ørreder.
 
For alle ikke-fiskere
Store Mededag er en aktivitetsdag, der byder på oplevelser for alle. Ikke mindst er der rig lejlighed til at få en god snak med andre familiemedlemmer, og på land er der arrangeret konkurrencer og lege for børnene, mens de voksne hygger sig med a nice cup of coffee, en ørredøl eller en søvand.
 
Underholdning og spisning for alle deltagere
Ved middagstid bliver kæmpe grillen og rygeovnene tændt, og nogle af de fisk, der ikke længere befinder sig i søen, vil nu være at finde over glødende kul sammen med pølser, burgere, brød og andet tilbehør. Hertil en fiskeøl/vand efter eget valg.
 
Da de store griller ikke kan følge med ved bespisning af flere hundrede sultne deltagere, vil der også blive suppleret op med andre kulinariske tilbud!
 
For at det hele nu ikke bare skal gå totalt i fisk, bliver der også arrangeret spændende underholdning.
 

Dagens program ser i hovedtræk sådan ud
Kl. 09.30 Vi mødes i det store telt til juice, morgenkaffe/the og rundstykker
Kl. 10.00 Fiskeriet og konkurrencerne starter. ATV kørsel på lukket bane starter
Kl. 11.00 Grillen og rygeovnene gøres klar
Kl. 12.00 Der grilles og ryges, spises og råhygges med underholdning undervejs
Kl. 13.00 Fiskeriet fortsætter, mens nogle tager en tur på en Arctic Cat ATV
Kl. 14.30 Fiskeriet og ATV kørsel slutter
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelser m.v.
Kl. 15.30 Afslutning og tak for i dag
 
Ræs på Arctic Cat ATV
Legesyge børn og voksne kan i år allerede fra kl. 10.00 få deres lyst styret med en tur på Foreningens egne 4 stk. Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Tryk håndtaget i bund på de kraftige 4-hjulede motorcykler på en lukket bane, så vi ikke skræmmer fiskene.
 
Er du et lidt roligere gemyt, sker der også løbende ting og sager i de store telte, der også luner lidt, hvis vejret skulle blive lidt ruski.
 
Alt er ganske gratis for alle deltagere, og det skyldes ikke mindst et tæt og godt sam­arbejde med en række velvillige partnere og sponsorer, som støtter arrangementet.
 
Tilmelding
Husk, at tilmelding til Sekretariatet skal ske senest fredag den 3. august på den vedhæftede tilmeldingsblanket.
 
Tilmeldte deltagere vil få tilsendt gyldigt “fisketegn” sammen med en række praktiske oplysninger nogle dage før arrangementet.
 
Vi gør som sædvanligt opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko overfor børn i intensiv behandling.
 

Vi glæder os til at se alle, både fiskere og ikke-fiskere til en dejlig dag!
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
1 september, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør