Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

STORE MEDEDAG

29 august, 2020 - 09:30 - 15:30

Gratis

Store Mededag – for 20. gang
Få masser af hygge og fisk på krogen.
Man skulle tro, at FMKB efterhånden har tømt Skyggehale Lystfiskersø. Men vores venlige søvært har igen suppleret søen med masser af store ørreder, så medbring jeres gode humør og kampklart fiskegrej!
Hele familien stævner igen mod fiskesøen til årets populære lystfiskerarrangement, hvor alle vil hygge sig med enten fiskestang ved søen eller aktiviteter længere inde på land.
Med denne invitation sender vi en særlig hilsen til søens folk. For 20. gang får de nu mulighed for at kaste snøren ud i Skyggehale Lystfiskersø ved Karup Å, og på land er der sørget for rigtig gode faciliteter og aktiviteter til de ikke-fiskende.
Under hele arrangementet har vi eneret på den absolut største og mest fiskerige sø i hele lystfiskeranlægget. Læs selv mere på: www.skyggehale.dk
Hvem kan deltage?
Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre, samt bedsteforældre. Medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne” kan også deltage.
For alle fiskere
Hver person må kun fiske med én stang, men du må selv bestemme, hvad den er lavet af. Du må også selv om, hvad du putter på linen. Spinner, flue, orm, whopler, Power Bait eller alt muligt andet, som du tror, har ørredinteresse.
I løbet af dagen er der konkurrencer om, hvem der fanger den største, den mindste og flotteste fisk. Der er naturligvis flotte præmier til alle børnene, også til dem der måske synes, at det er synd for fiskene at fange dem!
Husk at medbringe dit eget grej.
Også for ikke-fiskere
Store Mededag er en aktivitetsdag, der byder på oplevelser for alle og hvor der er rig lejlighed til at få en god snak med andre familiemedlemmer, mens man får sig en a nice cup of coffee, en ørredøl eller en søvand.
Hold jer ikke tilbage der er plads til alle denne dag.
Lækkerier fra Slagter Bo
Ved middagstid bliver kæmpegrillen tændt og Slagter Bo vil sørge for helstegt pattegris samt kylling og lækkert tilbehør. Der vil være mange forskellige kulinariske tilbud i grillbuffet denne dag, så ingen går sultne hjem.
Der vil selvfølgelig også være noget til at slukke tørsten med.
Ræs på Arctic Cat ATV (børne- og voksenmodeller)
Legesyge børn og voksne kan allerede fra kl. 10.00 få deres lyst styret med en tur på Foreningens egne 6 stk. Arctic Cat ATV. Der vil blive opstillet en lukket bane, så vi ikke skræmmer fiskene.
For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at deltagerne i denne aktivitet må være dækket af deres egne private ulykkesforsikringer. Det er ikke umiddelbart muligt for FMKB eller medarrangører at tegne en generel forsikring, der dækker i tilfælde af uheld eller personskader. Ligeledes må deltagerne forsikringsmæssigt også være dækket af deres egne indboforsikringer i forbindelse med evt. tab af ejendele eller beskadigelse
Alt er ganske gratis for alle deltagere, og det skyldes ikke mindst et tæt og godt samarbejde med en række velvillige partnere og sponsorer, som støtter arrangementet.
Dagens program ser i hovedtræk sådan ud:
Kl. 09.30 Vi mødes i det store telt til juice, morgenkaffe/the og rundstykker
Kl. 10.00 Fiskeriet og konkurrencerne starter. ATV kørsel på lukket bane starter
Kl. 11.00 Grillen og røgeovnene gøres klar
Kl. 12.00 Der grilles og røges, spises og råhygges.
Kl. 13.00 Fiskeriet fortsætter, mens nogle tager en tur på en Arctic Cat ATV
Kl. 14.30 Fiskeriet og ATV kørsel slutter
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelser m.v.
Kl. 15.30 Afslutning og tak for i dag
Tilmelding
Tilmeld jer nederst på siden hurtigst muligt og senest mandag den 10. august, med alle de alle anførte informationer.
Efter sidste tilmeldingsfrist får en en bekræftelse på mail, samt de sidste informationer om Store Mededag.
Husk at skrive dit navn og e-mail nederst inden du trykker ‘deltag’
(vi beklager de mange felter. Vi arbejder på at gøre det nemmere for jer)
Vi gør som sædvanligt opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko over for børn i intensiv behandling.
Vi glæder os til at se alle, både fiskere og ikke-fiskere til en dejlig dag!
Ved tilmelding accepterer I, at I selv sørger for transporten til/fra: Skyggehale Lystfiskersø, Karupvej 31 A, 7442 Engesvang. Og I husker naturligvis at medbringe fornødent fiskegrej til eget brug.  I bekræfter herved også at I har læst invitationen og forstået, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling. 
Familier med kræftramte børn tager selvfølgelig ansvar for medlemmernes ve og vel. Derfor følger vi regeringens COVID-19 anbefalinger og retningslinjer i alle vores arrangementer.
De bedste hilsner og knæk & bræk
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
29 august, 2020
Tidspunkt:
09:30 - 15:30
Pris:
Gratis

Sted

Skyggehale Put & Take
Karupvej 31
Engesvang, 7442 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside