Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Store Mededag

26 august, 2017 - 09:30 - 15:30

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_color=”#ffffff” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_color_overlay=”#000000″ data_overlay_opacity=”50″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]
Siden sidste år er ørrederne i Skyggehale Lystfiskersø blevet endnu større. Samtidig har vores venlige søvært suppleret vores vand med nogle store krabater, så medbring absolut kampklart fiskegrej!
Hele familien stævner igen mod fiskesøen til årets populære lystfiskerarrangement, hvor alle vil hygge sig med enten fiskestang ved søen eller aktiviteter længere inde på land.
I år skal vi for 17. gang kaste snøren ud i søens vand i de smukke naturomgivelser lige ved Karup Å. Søen vrimler også i år med masser af fisk, og der er sørget for rigtig gode faciliteter og aktiviteter på land til de ikke-fiskende.
’Familier med kræftramte børn’ har hele dagen eneret på den absolut største og mest fiskevenlige og -rige af søerne. Læs selv mere på: www.skyggehale.dk
Store Mededag er for fiskeinteresserede i alle aldersklasser og for alle andre interesserede i lige så mange aldersklasser. Hvis man er sikker på, at der går kludder i snøren, er der masser af aktiviteter, underholdning og konkurrencer på landjorden.
Store Mededag er nemlig også meget andet end fiskeri.
For alle fiskere
Hver person må kun fiske med én stang, men du må selv bestemme, hvad den er lavet af. Du må også selv om, hvad du putter på linen. Spinner, flue, orm, whopler, Power Bait eller alt muligt andet, som du tror, har ørredinteresse.
I løbet af dagen er der konkurrencer om, hvem der fanger den største, den mindste, flotteste, mest besværlige og morsomme fisk. Der er naturligvis flotte præmier til alle børnene, også til dem, der måske synes, at det er synd for fiskene at fange dem!
Husk at medbringe dit eget grej. Der vil være professionelle instruktører til stede, som med ormevante fingre vil hjælpe de mindre kyndige med råd og dåd.
Også for ikke-fiskere
Store Mededag er en aktivitetsdag, der byder på oplevelser for alle. Ikke mindst er der rig lejlighed til at få en god snak med andre familiemedlemmer, og på land er der arrangeret konkurrencer og lege for børnene, mens de voksne hygger sig med a nice cup of coffee, en ørredøl eller en søvand.
Så for at det hele nu ikke bare skal gå totalt i fisk, bliver der altså også rigeligt med spændende og underholdende ”landligger” aktiviteter for alle ikke-fiskere.
Ørredguf og andet godt for alle
Ved middagstid bliver kæmpe grillen og røgeovnene tændt, og de vil tage vel imod noget af dagens fangst samt en masse andre grillegnede fødevarer.
Hertil en fiskeøl/vand efter eget valg. Da de store griller sandsynligvis ikke kan følge med ved bespisning af de rigtig mange og meget sultne deltagere, vil der efter behov også blive suppleret op med andre kulinariske tilbud!
Dagens program ser i hovedtræk sådan ud
Kl. 09.30 Vi mødes i det store telt til juice, morgenkaffe/the og rundstykker
Kl. 10.00 Fiskeriet og konkurrencerne starter. ATV kørsel på lukket bane starter
Kl. 11.00 Grillen og røgeovnene gøres klar
Kl. 12.00 Der grilles og røges, spises og råhygges med underholdning undervejs
Kl. 13.00 Fiskeriet fortsætter, mens nogle tager en tur på en Arctic Cat ATV
Kl. 14.30 Fiskeriet og ATV kørsel slutter
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelser m.v.
Kl. 15.30 Afslutning og tak for i dag
Ræs på Arctic Cat ATV (børne- og voksenmodeller)
Legesyge børn og voksne kan allerede fra kl. 10.00 få deres lyst styret med en tur på Foreningens egne 6 stk. Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Tryk håndtaget i bund på de kraftige 4-hjulede motorcykler på en lukket bane, så vi ikke skræmmer fiskene.
Er du et lidt roligere gemyt, sker der også løbende ting og sager i de store telte, der også luner lidt, hvis vejret skulle blive lidt ruski. Således bliver der også i år sørget for teltkapacitet til alle, hvis man ønsker at opholde sig indendørs på grund af vejrliget!
Alt er ganske gratis for alle deltagere, og det skyldes ikke mindst et tæt og godt samarbejde med en række velvillige partnere og sponsorer, som støtter arrangementet.
Tilmelding
Husk, at tilmelding til Sekretariatet skal ske senest fredag den 4. august på den vedhæftede tilmeldingsblanket.
Tilmeldte deltagere vil få tilsendt gyldigt ”fisketegn” sammen med en række praktiske oplysninger nogle dage før arrangementet.
Vi gør som sædvanligt opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko over for børn i intensiv behandling.
Vi glæder os til at se alle, både fiskere og ikke-fiskere til en dejlig dag!
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
26 august, 2017
Tidspunkt:
09:30 - 15:30
Hjemmeside:
http://www.skyggehale.dk

Sted

Skyggehale Put & Take
Karupvej 31
Engesvang, 7442 Danmark