Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

STORE MEDEDAG 2022

27 august - 09:30 - 15:30

Gratis

Store Mededag  hos Skyggehale Fiskesø
Masser af hygge og fisk på krogen.

Glæde jer allerede nu til en fiskesø spækket med store ørreder!
Traditionen tro besøger  FMKB igen i 2022Skyggehale Lystfiskersø, hvor Jens Jørgen – vores venlige søvært – har sørget for at søen er proppet med masser af store ørreder, som kun venter på at bide på din krog! Det eneste du skal medbringe er dit gode humør og kampklart fiskegrej!

Hele familien stævner igen mod fiskesøen til årets populære lystfiskerarrangement, hvor alle vil hygge sig med enten fiskestang ved søen eller aktiviteter længere inde på land for de ikke-fiskende, eller hvis du trænger til en pause fra fiskeriet.
Under hele arrangementet har vi eneret på den absolut største og mest fiskerige sø i hele lystfiskeranlægget. Læs regler og info om området på: www.skyggehale.dk

Hvem kan deltage?
Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre, samt bedsteforældre. Medlemmer i Unge-netværket kan også deltage.

Eneste forudsætning for deltagelse er, at medlemskontingent for indeværende år er betalt.

For alle fiskere
Hver person må kun fiske med én stang, men du må selv bestemme, hvad den er lavet af. Du må også selv om, hvad du putter på linen. Spinner, flue, orm, wobler, Power Bait eller alt muligt andet, som du tror, har ørredinteresse.

I løbet af dagen er der konkurrencer om, hvem der fanger den største, den mindste og første fisk. Der er naturligvis flotte præmier til alle børnene (til og med 17 år), også til dem der måske synes, at det er synd for fiskene at fange dem!

Husk at medbringe dit eget grej.

Også for ikke-fiskere
Store Mededag er en aktivitetsdag, der byder på oplevelser for alle og hvor der er rig lejlighed til at få en god snak med andre familiemedlemmer, mens man får sig  a nice cup of coffee, en ørredøl eller en søvand.
Hold jer ikke tilbage der er plads til alle denne dag.

Lækkerier fra Slagter Bo
Ved middagstid bliver kæmpegrillen tændt og Slagter Bo vil sørge for helstegt pattegris samt kylling og lækkert tilbehør. Der vil være mange forskellige kulinariske tilbud i grillbuffet denne dag, så ingen går sultne hjem.
Der vil selvfølgelig også være noget til at slukke tørsten med.

Ræs på Arctic Cat ATV (børne- og voksenmodeller)
Legesyge børn og voksne kan allerede fra kl. 10.00 få deres lyst styret med en tur på Foreningens egne ATVer. Der vil blive opstillet en lukket bane, så vi ikke skræmmer fiskene. ATV’erne holder pause mellem kl. 12 og 13.
For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at deltagerne i denne aktivitet må være dækket af deres egne private ulykkesforsikringer. Det er ikke umiddelbart muligt for FMKB eller medarrangører at tegne en generel forsikring, der dækker i tilfælde af uheld eller personskader. Ligeledes må deltagerne forsikringsmæssigt også være dækket af deres egne indboforsikringer i forbindelse med evt. tab af ejendele eller beskadigelse
Alt er ganske gratis for alle deltagere, og det skyldes ikke mindst et tæt og godt samarbejde med en række velvillige partnere og sponsorer, som støtter arrangementet.

Dagens program ser i hovedtræk sådan ud:
Kl. 09.30 Vi mødes i det store telt til juice, morgenkaffe/the og rundstykker. Morgenmaden fjernes kl. 10.30.
Kl. 10.00 Fiskeriet og konkurrencerne starter. ATV kørsel på lukket bane starter
Kl. 11.00 Grillen og røgeovnene gøres klar
Kl. 12.00 Der grilles og røges, spises og råhygges. ATV’erne holder også pause mellem 12 og 13.
Kl. 13.00 Fiskeriet fortsætter, mens nogle tager en tur på en ATV
Kl. 14.30 Fiskeriet og ATV kørsel slutter
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelser m.v.
Kl. 15.30 Afslutning og tak for i dag

Tilmelding
Tilmeldingen åbner 7. maj

tilmeldingsfrist er senest søndag den 7. august!
Efter sidste tilmeldingsfrist får I de sidste informationer om Store Mededag.

Vi gør som sædvanligt opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko over for børn i intensiv behandling.
Vi glæder os til at se alle, både fiskere og ikke-fiskere til en dejlig dag!

Ved tilmelding accepterer I, at I selv sørger for transporten til/fra: Skyggehale Lystfiskersø, Karupvej 31 A, 7442 Engesvang. Og I husker naturligvis at medbringe fornødent fiskegrej til eget brug.  I bekræfter herved også at I har læst invitationen og forstået, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling. 

Familier med kræftramte børn tager selvfølgelig ansvar for medlemmernes ve og vel. Derfor følger vi regeringens COVID-19 anbefalinger og retningslinjer i alle vores arrangementer.
De bedste hilsner og knæk & bræk
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
27 august
Tidspunkt:
09:30 - 15:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skyggehale Put & Take
Karupvej 31
Engesvang, 7442 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside