Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Store Mededag

30 august, 2014

Gratis

Skyggehale Lystfiskersø ligger i Engesvang. Og Engesvang ligger sådan ca. lige midt i mellem Silkeborg og Ikast. ‘Familier med kræftramte børn’ har hele dagen fået eneret på den absolut største og mest fiskevenlige af søerne. Læs selv mere på: www.skyggehale.dk
 
Store Mededag er for fiskeinteresserede i alle aldersklasser og for alle andre interes serede i lige s mange aldersklasser. Hvis man er sikker på, at der går kludder i snøren, er der masser af aktiviteter, underholdning og konkurrencer på landjorden.
 
Store Mededag er nemlig også meget andet end fiskeri. Lystfiskere og ikke-fiskere stævner atter mod fiskesøen til et af årets mest populære arrangementer, hvor alle igen vil hygge sig med stang, aktiviteter og samvær.
 
Ta’ din gamle sweater på
og lad bare skægget stå.
Det er en god idé at starte
på en frisk.
Sæt madding på krogen
og ta’ med ud og fisk!

For alle fiskere
Hver person må kun fiske med én stang, men du må selv bestemme, hvad den er lavet af. Du må også selv om, hvad du putter på linen. Spinner, flue, orm, whopler, Power Bait eller alt muligt andet, som du tror, har fiskenes interesse.
 
I løbet af dagen er der konkurrencer om, hvem der fanger den største, den mindste, flotteste, mest besværlige og morsomme fisk. Der er naturligvis flotte præmier til alle børnene, også til dem, der måske synes, at det er synd at fange fiskene.
 
Husk at medbringe dit eget grej. Der vil være professionelle instruktører til stede, som med ormevante fingre vil hjælpe de mindre kyndige med råd og dåd.
 
For alle ikke-fiskere
Store Mededag er en aktivitetsdag, der byder på oplevelser for alle. Ikke mindst er der rig lejlighed til at få en god snak med andre familiemedlemmer, og på land er der arrangeret konkurrencer og lege for børnene, mens de voksne hygger sig med a nice cup of coffee, en ørredøl eller en søvand.
 
Så for at det hele nu ikke bare skal gå totalt i fisk, bliver der altså også rigeligt medspændende og underholdende “landligger” aktiviteter for alle ikke-fiskere.
 
Spisning for alle deltagere
Ved middagstid bliver kæmpe grillen og rygeovnene tændt, og de vil tage vel imod noget af dagens fangst samt en masse andre grillegnede fødevarer. Hertil en fiskeøl/vand efter eget valg. De de store griller sandsynligvis ikke kan følge med ved bespisning af de rigtig mange og meget sultne deltagere, vil der efter behov også blive suppleret op med andre kulinariske tilbud!
 
Dagens program ser i hovedtræk sådan ud
Kl. 09.30 Vi mødes i det store telt til juice, morgenkaffe/the og rundstykker
Kl. 10.00 Fiskeriet og konkurrencerne starter. ATV kørsel på lukket bane starter
Kl. 11.00 Grillen og rygeovnene gøres klar
Kl. 12.00 Der grilles og ryges, spises og råhygges med underholdning undervejs
Kl. 13.00 Fiskeriet fortsætter, mens nogle tager en tur på en Arctic Cat ATV
Kl. 14.30 Fiskeriet og ATV kørsel slutter
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelser m.v.
Kl. 15.30 Afslutning og tak for i dag
 
Ræs på Arctic Cat ATV
Legesyge børn og voksne kan allerede fra kl. 10.00 f deres lyst styret med en tur på Foreningens egne 4 stk. Arctic Cat ATV (AH Terrain Vehicle). Tryk håndtaget i bund på de kraftige 4-hjulede motorcykler p en lukket bane, så vi ikke skræmmer fiskene. Er du et lidt roligere gemyt, sker der også løbende ting og sager i de store telte, der også luner lidt, hvis vejret skulle blive lidt ruski. Således bliver der også i år sørget for teltkapacitet til alle, hvis man ønsker at opholde sig indendørs på grund af vejrliget!
 
Alt er ganske gratis for alle deltagere, og det skyldes ikke mindst et tæt og godt samarbejde med en række velvillige partnere og sponsorer, som støtter arrangementet.
 
Tilmelding
Husk, at tilmelding til Sekretariatet skal ske senest fredag den 8. august på den vedhæftede tilmeldingsblanket.
 
Tilmeldte deltagere vil få tilsendt gyldigt “fisketegn” sammen med en række praktiske oplysninger nogle dage før arrangementet. Vi gør som sædvanligt opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko over for børn i intensiv behandling.
 
Vi glæder os til at se alle, både fiskere og ikke-fiskere til en dejlig dag!
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
30 august, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør