Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Speak’n’Dinner med Esben Kjær – Vejle

10 februar - 17:00 - 22:30

Gratis

FMKB inviterer til et gribende foredrag om sorg med radiovært og forfatter

Esben Kjær

Esben Kjær havde den sorg at miste sin søn, Sebastian til kræft.  Derfor kender han til den sorg det er at miste et barn, men han kender også til det at kæmpe for at  gøre alt, hvad der står i en fars magt for at beholde sit barn.

Han vil i foredraget er baseret på en af Esbens bøger ‘Døden – en overlevelsesguide’, som er en meget konkret hands-on introduktion til, hvad man som efterladt stiller op med døden og sorgen: Hvordan man navigerer i den, hvor man kan handle og hvor man bare skal lade sig slæbe med.

Se mere om Esben Kjær på esbenkjaer.dk

Se hvad andre siger om foredraget:

”Esben Kjær holdt i efteråret 2019 foredrag om sorg på Randers Bibliotek. Foredraget tog udgangspunkt i Esbens to bøger ”Min usynlige søn” og ”Døden – en overlevelsesguide” samt de tv-udsendelser, ”Kunsten at miste”, som Esben står bag. I mere end to timer holdt Esben publikum tryllebundet med sit stærke foredrag. Esben er en formidabel formidler, der både inddrager sin egen historie, eksperters udsagn og andre kulturers døds- og sorgopfattelser. Esben taler hjerte til hjerte med sine tilhørere på en meget bramfri måde uden manuskript. Han viser filmklip indimellem, og klippene fra ”Kunsten at miste” underbygger foredraget på en rigtig fin måde. Alle, hvad enten de har mistet eller ej, burde opleve Esbens foredrag, og jeg kan varmt anbefale andre foredragsbookere at afholde en aften i selskab med Esben Kjær.”

Inger Nygaard Kaad – Koordinator, Randers Bibliotek

“En hjertevarm anbefaling! Vi har i Hjerteforeningen Kolding, haft den store fornøjelse af Esben Kjærs foredrag; “Døden – en overlevelsesguide”. Esben formår med stor personlighed og evnen til at nuancere sine egne personlige oplevelser, at løfte sorgen op i til et niveau, hvor utroligt mange af sorgens perspektiver kommer til udtryk. Rigtig mange af de 100 deltagere, som deltog ved vores arrangement, har sidenhen fortalt, at foredraget gav enormt meget mening, fordi de oplevede en lettelse ved at kunne spejle sig i de dimensioner af sorgen, som Esben berørte. Kære Esben, af hjertet tak, for at dele dine tanker med os.”

Simone Danielsen – Formand, Hjerteforeningen Kolding

Middag

Efter foredraget med Esben Kjær inviterer FMKB på en lækker middag.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er kun for forældre. (Der er begrænsede antal pladser)

Hvornår ?

Torsdag den 10. februar 2022 kl. 17.00

Hvor?

Scandic Jacob Gade, Flegborg 8-10,  7100 Vejle

Tilmelding

Bindende tilmelding senest den 30. januar 2022

Vil I overnatte?

Der er mulighed for at overnatte for egen regning.

Dobbeltværelse kr. 945,00 (2 personer)

Enkeltværelse kr. 845,00 (1 person)

Overnatning bookes direkte på hotellet på tel. 76 70 00 00 eller jacobgade@scandichotels.com

Oplys at I deltager i FMKB’s arrangement, så I opnår værelsesrabatten

 

Detaljer

Dato:
10 februar
Tidspunkt:
17:00 - 22:30
Pris:
Gratis

Sted

Scandic Jacob Gade
Flegborg 8
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
76700000