Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Speak’n’Dinner med Esben Kjær – København

10 marts - 17:00 - 22:30

Gratis

FMKB inviterer til et gribende foredrag om sorg med radiovært og forfatter

Esben Kjær

Esben Kjær havde den sorg at miste sin søn, Sebastian til kræft.  Derfor kender han til den sorg det er at miste et barn, men han kender også til det at kæmpe for at  gøre alt, hvad der står i en fars magt for at beholde sit barn.

Han vil i foredraget er baseret på en af Esbens bøger ‘Døden – en overlevelsesguide’, som er en meget konkret hands-on introduktion til, hvad man som efterladt stiller op med døden og sorgen: Hvordan man navigerer i den, hvor man kan handle og hvor man bare skal lade sig slæbe med.

Se mere om Esben Kjær på esbenkjaer.dk

Se hvad andre siger om foredraget:

”Esben Kjær holdt i efteråret 2019 foredrag om sorg på Randers Bibliotek. Foredraget tog udgangspunkt i Esbens to bøger ”Min usynlige søn” og ”Døden – en overlevelsesguide” samt de tv-udsendelser, ”Kunsten at miste”, som Esben står bag. I mere end to timer holdt Esben publikum tryllebundet med sit stærke foredrag. Esben er en formidabel formidler, der både inddrager sin egen historie, eksperters udsagn og andre kulturers døds- og sorgopfattelser. Esben taler hjerte til hjerte med sine tilhørere på en meget bramfri måde uden manuskript. Han viser filmklip indimellem, og klippene fra ”Kunsten at miste” underbygger foredraget på en rigtig fin måde. Alle, hvad enten de har mistet eller ej, burde opleve Esbens foredrag, og jeg kan varmt anbefale andre foredragsbookere at afholde en aften i selskab med Esben Kjær.”

Inger Nygaard Kaad – Koordinator, Randers Bibliotek

“En hjertevarm anbefaling! Vi har i Hjerteforeningen Kolding, haft den store fornøjelse af Esben Kjærs foredrag; “Døden – en overlevelsesguide”. Esben formår med stor personlighed og evnen til at nuancere sine egne personlige oplevelser, at løfte sorgen op i til et niveau, hvor utroligt mange af sorgens perspektiver kommer til udtryk. Rigtig mange af de 100 deltagere, som deltog ved vores arrangement, har sidenhen fortalt, at foredraget gav enormt meget mening, fordi de oplevede en lettelse ved at kunne spejle sig i de dimensioner af sorgen, som Esben berørte. Kære Esben, af hjertet tak, for at dele dine tanker med os.”

Simone Danielsen – Formand, Hjerteforeningen Kolding

Middag

Efter foredraget med Esben Kjær inviterer FMKB på en lækker middag.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er for forældre og ansatte på børnekræftafdelinger. (Der er begrænsede antal pladser)

Hvornår ?

Torsdag den 10. marts 2022 kl. 17.00

Hvor?

Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V

Tilmelding

Bindende tilmelding senest den 28. februar 2022

Vil I overnatte?

Der er mulighed for at overnatte for egen regning.

Dobbeltværelse kr. 1.150,00 (2 personer)

Enkeltværelse kr. 950,00 (1 person)

Overnatning bookes direkte på hotellet:

 

Bookingkoden er gyldig tom. 09. februar 2022

  • Prisen:
    950 DKK for 1 personer
    1150 DKK for 2 personer (hvis I booker til to personer, så må I gerne kontakte hotellet og så kan de ændre det til et standard twin værelse, som er lidt større end vores single værelse)
  • Såfremt I ønsker at booke datoer inden eller efter så skal I først booke via hjemmesiden for 10-11.03.22, så kan hotellet hjælpe med de andre datoer, så I får det samme værelse alle dage
  • Værelserne kan annulleres op til dagen, men der skal garanteres med et kreditkort
  • I betaler ved ankomst

 

 

Detaljer

Dato:
10 marts
Tidspunkt:
17:00 - 22:30
Pris:
Gratis

Arrangør

FMKB
Telefon:
86946930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Scandic Copenhagen
Vester Søgade 6
København, 1601 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
76700000