Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søskendeweekend

29 maj, 2015

Gratis

For at imødekomme Børnerådets vejledning fra oktober 1983 vedr. sengetider for børn og unge er det dog besluttet, at du skal være mellem ca. 14 og 20 år for at kunne deltage i denne søskendeweekend.  Det er også besluttet, at du skal have eller har haft en bror eller søster med en kræftsygdom, og at du skal være fritaget for familiebesøg og andre pligter i weekenden fra fredag den 29. til søndag den 31. maj.
 
Til gengæld kan du allerede nu begynde at varme op og træne til en heftig søskendeweekend i Feriecenter Dayz Søhøjlandet, hvor du får pulsen op uden dog at den grund at skulle gå helt ned!
 
Planlægningen af weekenden er allerede i fuld gang, men er ikke afsluttet. Det skyldes, at der er så mange aktiviteter at vælge imellem i Dayz Søhøjlandet, at planlæggerne har det mere end svært.
 
Velkommen til Feriecenter Dayz Søhøjlandet
Dayz Søhøjlandet ved Silkeborg byder på en lang række spændende aktiviteter, der indbyder til fart og spænding. Her er der underholdning og aktiviteter både inde og ude for unge med et hvert temperament. Blandt de mange udendørs muligheder er cykling på mountainbike, gå-ture i det kuperede terræn eller på vandrestierne, alpin skibakke, ridning, tennis, minigolf og forcering af forhindringsbane eller klatrevæggen.
 
Indendørs er der bl.a. et kæmpemæssigt tropisk badeland med en 56 meter vandrutsjebane, spabad, svømmebassin, solarium og sauna. Foruden badminton, squash og bordtennis.
 
En aktiv og afslappende weekend
Planlægningen i detaljer er endnu ikke helt på plads, men weekenden bliver en skøn blanding med masser af hyggeligt samvær, en række spændende fælles aktiviteter og oplevelser samt herlige måltider.
 
Om lørdagen vil der være mulighed for en snak med Foreningens psykolog med fokus på både situationen som rask søskende til en kræftramt bror eller søster og på situationen for dem, der har mistet.
 
Transport til og fra
Det nemmeste vil være at få nogen til at køre dig til Dayz Søhøjlandet i Gjern. hvis det ikke er muligt, kan du tage toget til Aarhus Hovedbanegård med en afgang fra din “hjemstation”, der ankommer til Aarhus H så tæt på kl. 17.00 som muligt. Her vil du blive afhentet og kørt til Dayz Søhøjlandet.
 
Husk at noterer på tilmeldningen hvilken transportform, du vil benytte! Når du før weekenden får besked om din deltagelse, vil vi oplyse om det nøjagtige tidspunkt på Aarhus Hovedbanegård, hvor Foreningen vil afhente dig.
 
Foreløbigt program:

Fredag den 29. maj
Vi mødes mellem 18.00 og 18.30 ved receptionen i:
Dayz Søhøjlandet, Lille Amerika 19, 8883 Gjern.
I bliver fordelt i hytterne og værelserne, og vi installerer os.
Fælles spisning kl. ca. 19.00.
Efterfølgende er der præsentation hele vejen rundt.
Hyggeligt samvær for alle om aftenen.
 
Lørdag den 30. maj
Fælles morgenmad
Herefter blliver gruppen delt ind i to hold. Den ene kommer til formiddagssnak med Foreningens psykolog, mens det andet hold fornøjer sig med en eller flere aktiviteter. Herefter fælles frokost.
Efter frokost er det andet hold til snak med psykologen, mens de andre kommer til samme aktiviter som formiddagsholdet.
Henunder aften er der fælles spisning.
Aftenprogrammet er ikke fastlagt, så det kan fortsat blive til meget af hver.
 
Søndag den 31. maj.
Fælles morgenmad.
Efter morgenmaden kaster vi os over en eller flere spændende fælles aktiviteter.
Efter frokost checker vi ud af hytterne/værelserne, og så belaver vi os på hjemturen.
 
Tilmelding
Al erfaring viser, at der er rift om at komme med på Foreningens søskendeweekends. Derfor anbefaler vi hurtig tilmelding, da “først-til-mølle”-princippet også her vil blive anvendt. Absolut seneste tilmelding er onsdag den 6. maj.
 
Når du får bekræftelse om din deltagelse, får du også besked på, hvornår der helt præcist er afgang fra/til Aarhus Hovedbanegård.
 
Velkommen til en herlig søskendeweekend i Dayz Søhøjlandet.
Med venlig hilsen – og på gensyn
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
29 maj, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør