Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SOMMERTILBUD – særforestilling med Flying Superkids

29 juli - 16:00 - 17:00

Gratis

FMKB og Flying Superkids inviterer alle FMKB medlemmer til sommer-særforestilling

Fredag den 29. juli 2022 kl. 16.00 – ca. 17.00

Flying Superkids består af 60 flyvende superbørn og det vi skal se er den sidste del af deres sommerturné. Du kan altså glæde dig til en gennemprøvet forestilling på et tidspunkt hvor der er en helt særlig sommerstemning i truppen.

Flying Superkids har i år 60 gymnaster med på sommerturné, hvor en tredjedel af børnene er med som Flying Superkid for allerførste gang. Hvert år sker der automatisk en udskiftning, og nye aspiranter kommer med i truppen, men corona-pausen har betydet, at udskiftningen er ekstraordinær ved sommerens mange shows. Aldersspændet er fra 8 til 25 år, og det skaber helt nye dynamikker i truppen, der giver sommerens publikum en særlig oplevelse.

Sammensætningen i år betyder, at charmen stiger markant. Der er masser af spring og akrobatik at se frem til, og så er der en helt særlig nerve blandt børnene, fordi kombinationen af corona-pausen og så mange nye gør, at de er ekstra spændte og gør sig ekstra umage. Glæd dig. 🙂

Familier med kræftramte børn får tildelt et afgrænset område i teltet. Det er IKKE et lukket arrangement, men vi har således mulighed for at sidde for os selv, hvis det er nødvendigt. Derfor er det nødvendigt at vi får din tilmelding til arrangementet senest d. 19. juli.

Sted

Paladsteltet – som stilles her:

Badeparken, Lundtoftevej 53, 2801 Kgs. Lyngby

Tilmelding

bindende tilmelding hurtigst og inden den 19. juli 2022

 

Detaljer

Dato:
29 juli
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside