Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommercamp i Ans

2 juli, 2017 - 8 juli, 2017

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_color=”#ffffff” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_color_overlay=”#000000″ data_overlay_opacity=”50″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]
Mange på årets sommercamp har måske været sammen på Club La Santa under sydens sol. Det sammenhold, det nærvær og den gode stemning genskaber vi under den danske sol. Har du ikke været med på Lanzarote, er det fuldstændigt ligegyldigt.
I Ans drejer det sig om, at vi sammen nyder den danske sommer og er med til at skabe en fantastisk sommercamp, hvor kammeratskaber og spændende pædagogiske aktiviteter er en hel selvfølge. Vi fortsætter ganske enkelt succesen fra tidligere år.
På sommercampen kommer du ikke til at kede dig. I ugens løb bliver du udsat for en hel masse spændende aktiviteter både til vands, til lands og i luften! Se blot her nogle af de urimeligheder, du vil blive mødt med:
Filmskuespiller
Hvis du opfører dig sjovt og anderledes, bliver det sikkert filmet. Vi vil bl.a. lave vores egen film, som vil blive bedømt senere ved FMKBs egen Oscaruddeling.
Hairdressing
En frisør laver en make over på alle. Således kan du blive stylet til en tro kopi af bl.a. Elvis, Den Skaldede Kok, Michael Meyerheim, Medina eller Susse Wold.
Grisefest
Nej, det er ikke slut med grisefester på Mallorca, og heller ikke i Ans. Vi spidsteger en grisebasse m.m., og måske laver vi en konkurrence om, hvem der får det sværest.
Ringridning
Bare rolig. Du skal ikke selv hverken op at sidde på en hurtigløbende fuldblods araber eller en sløv pony fra Øster Glemmeslev.
Alligevel skal du kunne ramme bulls eye, hvis du gerne vil have en præmie!
Sejlads på Tange Sø/ Gudenåen
Ved søens bred ligger en båd med påhængsmotor og nogle kanoer klar til en frisk sommersejlads. Stig om bord og bestem selv, om båden skal bruge påhængs- eller rugbrødsmotor. Kanoerne har ikke hjælpemotor, så her skal du selv padle.
Husk, at brug af redningsveste m.v. er obligatorisk for alle.
Ræs på ladcykler
Vores Christianiacykler med lad har også el-hjælpemotor, men den kan kobles fra, og så er der ellers lagt op til ræs. Tramp i pedalerne og vind sammen med dit hold.
Brand i den
Vi regner med din ekspertise, når vi skal lave mad over bål i bålhytten. Her ønsker vi velsmagende forslag til menuer, krydderier, stegetid og efterfølgende opvask.
Om aftenen hygges der omkring lejrbålet med alskens opfindsomme aktiviteter.
Håndtaget i bund
På vores 6 terrængående og 4-hjulede ATVere (3 til børn og 3 til voksne) skal du få en rystende oplevelse i sædet (eller stående) på køretøjet rundt i hele vores store naturområde med i alt 12 km. anlagte stier. Styrthjelm og briller er obligatorisk.
Natløb
Natløb i pyjamas fejrer store triumfer over hele verden, og disse højt profilerede events er nu også nået til Ans og sommercampen. Selv om det ikke bliver bulder mørkt om natten i juli, skal I nok få brug for lommelygten.
Søgang på Silkeborgsøerne
FMKB ekspressen kører os til Silkeborg, hvor vi stiger ombord i en turbåd, der sejler os til Himmelbjerget og retur. Der bliver naturligvis også lige tid til en shoppingtur på Vestergade (gågaden) i Silkeborg.
På campen får du således en enestående mulighed for at tilbringe den første uge af sommerferien sammen med andre unge, som også gerne vil have lidt gang i den, gode spændende og pædagogiske oplevelser og godt samvær.
Vi glæder os til at være sammen med dig i en uge, hvor tilstrækkelig tid til det hele bliver vores absolut største udfordring!
Safety first!
Alle ikke-stillesiddende aktiviteter vil blive gennemført med de skarpeste sikkerhedsforanstaltninger og altid i følgeskab med og overvågning af voksne hjælpere.
Men, I skal nok få lov til at bytte glansbilleder og lytte til musik helt alene.
Og lidt om det praktiske
Sted: Familier med kræftramte børn, Århusvej 51, 8643 Ans By.
Tidspunkt: Fra søndag den 2. juli 2017 kl. 15.00 til lørdag den 8. juli kl. 9.30.
Vi starter og afslutter campen med forfriskninger den 2. juli og brunch den 8. juli.
Her er dine forældre også velkomne, hvis de kører dig til og fra Ans.
Overnatning: Foregår under bekvemme former indendørs. Men, der vil også være mulighed for efter eget ønske at prøve såvel vores shelters som små hytter.
Alder: Alle deltagere er mellem 14 og ca. 20 år.
Transport: Hvis du benytter offentlig transport, kan du blive afhentet ved og bragt til Aarhus Banegård. Tidspunkter bliver oplyst, når du inden ugens start modtager alle yderligere oplysninger. Anfør på tilmeldingen hvilken transportform, du benytter.
Pris: Gratis. Helt gratis.
Du modtager yderligere informationer få dage inden ugens start.
Tilmelding
Sekretariatet skal have modtaget din tilmelding senest fredag den 9. juni.
Der er et begrænset antal pladser, så send gerne din tilmelding allerede nu.
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Start:
2 juli, 2017
Slut:
8 juli, 2017

Sted

Danmark

Arrangør